Μολότοφ στην Χαρ. Τρικούπη και φθορές σε σταθμούς του ΗΣΑΠ

Έκλεισαν οι πύλες στους εξής τέσσερις σταθμούς του μετρό : Δουκίσσης Πλακεντίας, Αεροδρόμιο, Ελαιώνας και Άγιος Αντώνιος. Παρασκευή 20 Νοέμβρη β2017. (EUROKINISSI / Ελένη Ρόκου)
Έκλεισαν οι πύλες στους εξής τέσσερις σταθμούς του μετρό : Δουκίσσης Πλακεντίας, Αεροδρόμιο, Ελαιώνας και Άγιος Αντώνιος. Παρασκευή 20 Νοέμβρη β2017. (EUROKINISSI / Ελένη Ρόκου) EUROKINISSI

Με επιθέσεις σε βάρος διμοιρίας των ΜΑΤ στην οδό Χαριλάου Τρικούπη, αλλά και με επιθέσεις και πρόκληση φθορών σε ακυρωτικά μηχανήματα και αυτόματα εκδοτήρια εισιτηρίων στους σταθμούς ΗΣΑΠ, σε Πευκάκια και Πετράλωνα

Πιστοί στο ραντεβού της «επαναστατικής γυμναστικής» της Παρασκευής για ακόμα μία νύχτα οι κουκουλοφόροι των Εξαρχείων και όχι μόνο.

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα, ομάδα κουκουλοφόρων επιτέθηκαν με βόμβες μολότοφ σε βάρος της στατικής διμοιρίας των ΜΑΤ, επί της οδού Χαριλάου Τρικούπη. Από την επίθεση δεν σημειώθηκαν τυχόν τραυματισμοί ή προσαγωγές.

Είχαν προηγηθεί δύο απανωτές και συντονισμένες επιθέσεις με διαφορά 5 λεπτών μεταξύ τους στους σταθμούς ΗΣΑΠ, στα Πευκάκια και στα Πετράλωνα.

Εκεί προκάλεσαν φθορές σε ακυρωτικά μηχανήματα και σε αυτόματους πωλητές εισιτηρίων. Στη συνέχεια, τράπηκαν σε φυγή, ενώ παρά την κινητοποίηση της Αστυνομίας που ακολούθησε δεν εντοπίστηκαν τυχόν ύποπτοι.

ADVERTISING

SHARE: