Νέα μέτρα: Καθήμενοι και στους γάμους - Θα χορεύουν μόνο νύφη και γαμπρός

Ο γάμος στην εποχή του κορονοϊού
Ο γάμος στην εποχή του κορονοϊού AP

Εντός της ημέρας αναμένεται η ΚΥΑ, η οποία θα ορίζει ότι θα επιτρέπονται μόνο καθήμενοι εκτός από τα μπαρ και στις δεξιώσεις γάμου.

Η απειλή τέταρτου κύματος κορονοϊού και η μετάλλαξη Δέλτα “κόβουν” το χορό όχι μόνο στα μπαρ, αλλά και στους γάμους.

Σύμφωνα με πληροφορίες εντός της ημέρας αναμένεται η ΚΥΑ με την εφαρμογή των νέων μέτρων που ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, στα οποία περιλαμβάνεται και ρύθμιση μόνο για καθήμενους και στα γλέντια γάμου.

Υπενθυμίζεται ότι από 1η Ιουλίου το όριο προσκεκλημένων σε γάμους και βαφτίσεις έχει αυξηθεί από τα 100 στα 300 άτομα. Αυτό δεν αλλάζει, απλώς διευκρινίζεται ότι οι καλεσμένοι θα πρέπει να κάθονται.

ADVERTISING

Εξετάζεται δε σύμφωνα με πληροφορίες να επιτρέπεται μόνον ο πρώτος χορός του ζευγαριού, ωστόσο μένει να διευκρινιστεί πως θα μπορούσε να γίνει αυτό.

Σημειώνεται βέβαια ότι στην πραγματικότητα τυπικά και στους γάμους, όπως και στην εστίαση, δεν είχαν επιτραπεί ποτέ όρθιοι καλεσμένοι ή πελάτες. Όμως με την ΚΥΑ αυτό θα αποσαφηνίζεται, προκειμένου να σταλεί και ένα μήνυμα στους πολίτες, ώστε η πιο ευτυχισμένη ημέρα στη ζωή ενός ζευγαριου να μην εξελιχθεί σε τραγωδία.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Μετάλλαξη Δέλτα, Κορονοϊός, Covid-19, Νίκος Χαρδαλιάς
SHARE:

24Media Network