Μώραλης για Μαρινάκη: Κόλλησε κορονοϊό στην Αγγλία – Νοσεί ήπια

Μώραλης για Μαρινάκη: Κόλλησε κορονοϊό στην Αγγλία – Νοσεί ήπια
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Γιάννης Μώραλης Eurokinissi

Ο Δήμαρχος Πειραιά και πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρθηκε στον Βαγγέλη Μαρινάκη που νοσεί από τον κορονοϊό ενώ μίλησε και για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Γουλβς.

Για τον Βαγγέλη Μαρινάκη ο οποίος νοσεί από κορονοϊό, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος την Τετάρτη, μίλησε στον ΑΝΤ1 ο δήμαρχος Πειραιά και πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Γιάννης Μώραλης.

“Νομίζω ό, τι νοσεί ήπια και αυτό είναι θετικό. Είναι προφανές ότι κόλλησε τον ιό κατά την παραμονή του στην Αγγλία. Ευτυχώς, κατά τη γνώμη μου έκανε τρία πράγματα σωστά” δήλωσε ο κ. Μώραλης.

Όπως σημείωσε ο Δήμαρχος Πειραιά, ο Βαγγέλης Μαρινάκης “πήγε αμέσως να ελεγχθεί, βρέθηκε θετικός και δημοσιοποίησε ότι νοσεί που είναι κάτι πολύ θετικό”. Ο κ. Μώραλης σχολίασε την αντίδραση του Βαγγέλη Μαρινάκη αφού διαπιστώθηκε θετικός στον κορωνοϊό πως, όπως και οι επιστήμονες, συνέστησε “να ακούμε τους γιατρούς και να τηρούμε τα μέτρα υγιεινής προστασίας”. “Είναι κάτι πρωτόγνωρο που πρέπει να αντιμετωπίσουμε όπως όλες οι χώρες με ψυχραιμία” πρόσθεσε ο Δήμαρχος Πειραιά.

Κανονικά ο αγώνας Ολυμπιακός-Γουλβς

“Εμείς θεωρούμε ότι ο αγώνας θα παιχτεί κανονικά, χωρίς θεατές φυσικά. Αλλά επειδή επαναλαμβάνω ζούμε μια πρωτόγνωρη κατάσταση και οι εξελίξεις ώρα με την ώρα αλλάζουν τις αποφάσεις, θα πρέπει να περιμένουμε” τόνισε ο Γιάννης Μώραλης για τον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Γουλβς στο Καραϊσκάκη. 

“Όμως θεωρώ, με τις ενδείξεις που έχουμε μέχρι τώρα, ότι ο αγώνας την Πέμπτη θα παιχτεί κανονικά. Πρώτα απ’ όλα είναι η υγεία του κόσμου, δεύτερο είναι η οικονομία και τρίτο, μια παράμετρος είναι το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός γενικότερα” υπογράμμισε ο Γιάννης Μώραλης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα