Μόσιαλος: Το παράδειγμα του Ισραήλ και η απόδειξη ότι “τα εμβόλια δουλεύουν”

Μόσιαλος: Το παράδειγμα του Ισραήλ και η απόδειξη ότι “τα εμβόλια δουλεύουν”
Ο Ηλίας Μόσιαλος Eurokinissi

Ο Ηλίας Μόσιαλος παρέθεσε ορισμένα στοιχεία σχετικά με τον εμβολιασμό των Ισραηλινών και την προστασία που τους προσέφεραν στη Μετάλλαξη Δέλτα. "Ας προσπαθήσουμε να πείσουμε όσους μπορούμε".

Το παράδειγμα του Ισραήλ χρησιμοποίησε ο Ηλίας Μόσιαλος, ο οποίος παρέθεσε ορισμένα στατιστικά στοιχεία, ώστε να μεταφέρει την πορεία και αποτελεσματικότητα του εμβολιασμού στη χώρα και ταυτόχρονα να αποτυπώσει την προστασία που προσφέρουν στη Μετάλλαξη Δέλτα.

Όπως ανέφερε ο καθηγητής Πολιτικής της Υγείας της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Λονδίνου (LSE) σε ανάρτηση του στο Facebook, “σχεδόν το 90% των νέων κρουσμάτων στο Ισραήλ ανήκει σε λοίμωξη που οφείλεται στην παραλλαγή Δέλτα. Τα στοιχεία όμως δείχνουν πως το 2,5% όλων των ατόμων που επιβεβαιώθηκε πως κόλλησαν COVID-19 αρρώστησαν σοβαρά κατά τα προηγούμενα κύματα (20-30 άτομα ανά 1.000 περιπτώσεις).

Σε αυτό το κύμα όμως στο Ισραήλ, μόνο 3-5 άτομα ανά 1.000 επιβεβαιωμένα κρούσματα ασθένησαν σοβαρά, ποσοστό όχι μεγαλύτερο από το 0,5% δηλαδή”.

Καταλήγοντας, ο Ηλίας Μόσιαλος αναφέρει:

Τα εμβόλια τους προστατεύουν επαρκώς λοιπόν και από την παραλλαγή Δέλτα. Και αυτά είναι πραγματικά δεδομένα: τα ποσοστά αυτά αναφέρονται σε εμβολιασμένους ανθρώπους που δεν νοσούν σοβαρά ακόμα και αν κολλήσουν.

Τα εμβόλια δουλεύουν. Ας προσπαθήσουμε να πείσουμε όσους μπορούμε να προστατευτούν από τον ιό”.

Ολόκληρη η ανάρτησή του:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα