Μπαράζ αντιδράσεων για τον Νίκο Ρωμανό. Επεισόδια στα ΤΕΙ Αιγάλεω,υπό κατάληψη το κτίριο της ΓΣΕΕ

Μπαράζ αντιδράσεων για τον Νίκο Ρωμανό. Επεισόδια στα ΤΕΙ Αιγάλεω,υπό κατάληψη το κτίριο της ΓΣΕΕ

Επεισόδια και κατάληψη στα ΤΕΙ Αιγάλεω, κατάληψη στο κτίριο της ΓΣΕΕ και πορείες διαμαρτυρίας σε μεγάλες πόλεις της επαρχίας υπέρ του Νίκου Ρωμανού είναι ο απολογισμός της σημερινής ημέρας με το αδιέξοδο να παραμένει

Μετά την ένταση και τον ξυλοδαρμό του προέδρου του ΤΕΙ Αθηνών, οι αντιδράσεις για την υπόθεση του απεργού πείνας συνεχίζονται σε όλη τη χώρα με πορείες διαμαρτυρίας σε Ηράκλειο, Ιωάννινα και Ρέθυμνο, αλλά και κατάληψη κτιρίων. Σύμφωνα με πληροφορίες άγνωστοι εισέβαλαν στο κτίριο της ΓΣΕΕ στην οδό Πατησίων και κατέλαβαν το κτίριο.

Ομάδα φοιτητών πραγματοποίησε νωρίτερα πορεία στην σταθμό του Μετρό Αιγάλεω, ενώ τα πνεύματα οξύνθηκαν εντός των χώρων του ΤΕΙ το οποίο τελεί υπό κατάληψη.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο διαδίκτυο υπό κατάληψη βρίσκεται η Λότζα και το δημαρχείο Ρεθύμνου στην Κρήτη.



Η ομάδα ατόμων που κατέλαβε το κτίριο της ΓΣΕΕ  πέταξε φέιγ βολάν όπου δήλωναν την αλληλεγγύη τους στο Νίκο Ρωμανό, καθώς και στους Γιάννη Μιχαηλίδη, Ανδρέα Μπουρζούκο και Δημήτρη Πολίτη που κάνουν επίσης απεργία πείνας.


Υπό κατάληψη τελεί και η πρυτανεία του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με τους πανεπιστημιακούς του παιδαγωγικού τμήματος να εκφράζουν την αλληλεγγύη τους στον νεαρό κρατούμενο, στηρίζοντας το δίκαιο όπως λένε αίτημά του.


Σε κατάληψη του κινηματογράφου “Ολύμπιον”, στην πλατεία Αριστοτέλους, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, προχώρησαν, από το μεσημέρι, άτομα που πρόσκεινται στον αντιεξουσιαστικό χώρο, ως ένδειξη αλληλεγγύης στον απεργό πείνας Νίκο Ρωμανό.


Υπό κατάληψη τελεί, επίσης από χθες, το κτίριο διοίκησης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) από ομάδα φοιτητών που ζητούν να ικανοποιηθεί το αίτημα του απεργού πείνας Νίκου Ρωμανού να σπουδάσει.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα