Μπαράζ εμπρηστικών επιθέσεων με βόμβες μολότοφ στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ το βράδυ

Μπαράζ εμπρηστικών επιθέσεων με βόμβες μολότοφ στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ το βράδυ
Επίθεση με βόμβες μολότοφ δέχθηκαν το βράδυ του Σαββάτου 17 Οκτωβρίου 2015, τα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ, στην οδό Χαριλάου Τρικούπη, με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές στην πρόσοψη του κτηρίου. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) Ευρωκίνηση

Δύο διαδοχικές φορές επιτέθηκε ομάδα νεαρών από τα Εξάρχεια στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην οδό Χαριλάου Τρικούπη ρίχνοντας βροχή από βόμβες μολότοφ στην είσοδο των γραφείων

Όχι μία, αλλά δύο φορές επιτέθηκαν νεαροί από τα Εξάρχεια στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην οδό Χαριλάου Τρικούπη ρίχνοντας βόμβες μολότοφ, με αποτέλεσμα να προκαλέσουν υλικές ζημιές στην είσοδο των γραφείων.

Η πρώτη επίθεση σημειώθηκε στις 10 το βράδυ όταν ομάδα αποτελούμενη από 10 άτομα επιτέθηκε εναντίον των γραφείων του ΠΑΣΟΚ, ρίχνοντας έξι βόμβες μολότοφ και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή στα γύρω στενά των Εξαρχείων.

Περίπου μισή ώρα όμως μετά τις 11 το βράδυ η ομάδα των νεαρών επανήλθε, αυτή την φορά αποτελούμενη από 7 άτομα και πέταξαν άλλες πέντε βόμβες μολότοφ εναντίον των γραφείων, προκαλώντας και πάλι φθορές στην είσοδο.

Από την εμπρηστική επίθεση, η φωτιά δεν πήρε έκταση, καθώς επενέβη άμεσα η Πυροσβεστική Υπηρεσία, ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τους νεαρούς που ενήργησαν και πάλι με τον ίδιο τρόπο και εξαφανίστηκαν στα γύρω στενά των Εξαρχείων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα