Μπάρμπα για Φιλιππίδη: Από το “κάτω τα χέρια”, τώρα αισθάνεται ανακουφισμένη

Μπάρμπα για Φιλιππίδη: Από το “κάτω τα χέρια”, τώρα αισθάνεται ανακουφισμένη
Βάνα Μπάρμπα NDP

Η Βάνα Μπάρμπα που φώναζε "κάτω τα χέρια από τον Πέτρο Φιλιππίδη" εμφανίστηκε ανακουφισμένη επειδή "η δικαιοσύνη μίλησε".

Ανακουφισμένη για το γεγονός ότι “η δικαιοσύνη μίλησε” εμφανίστηκε σε τηλεοπτική της συνέντευξη η Βάνα Μπάρμπα σχετικά με την εξέλιξη της υπόθεσης του Πέτρου Φιλιππίδη.

Η ηθοποιός που πριν από δύο μήνες φώναζε “Κάτω τα χέρια από τον Φιλιππίδη”, σχολίασε την απόφαση της προφυλάκισής του, λέγοντας:

“Εγώ πάντα υποστήριζα και αυτό που πιστεύω είναι ότι, όταν μιλάει η δικαιοσύνη όλοι εμείς πρέπει να σιωπούμε. Δεν μου άρεσε ποτέ στη ζωή μου να καταδικάζονται από την τηλεόραση, από τα ΜΜΕ, ή από προσωπικές μας σχέσεις. Αυτό που πιστεύω και εξακολουθώ να χαίρομαι γιατί αυτή τη στιγμή η δικαιοσύνη μιλά και όλοι εμείς δεν πρέπει να έχουμε καμία άποψη.

Τώρα που μιλάει η δικαιοσύνη, η οποία είναι ο μόνος θεσμικός φορέας της πατρίδας μας που μπορεί να έχει σωστή άποψη, νιώθω μια ανακούφιση, γιατί ξέρω ότι η δικαιοσύνη θα κάνει το σωστό.

Όταν, λοιπόν, έχουμε φτάσει στο σημείο να μιλάει η δικαιοσύνη τα πράγματα είναι ολόσωστα. Αυτό που σιχαίνομαι και δεν θέλω να βλέπω είναι οι “τηλεδίκες”. Πραγματικά νιώθω ανακούφιση γιατί αισθάνομαι μεγάλη εμπιστοσύνη. Ξέρω ότι η δικαιοσύνη θα κάνει τη δουλειά της. Ό,τι απόφαση βγάλει θα είναι η απόλυτα σωστή. Εγώ αυτό έλεγα πάντα από την αρχή. Σε κανέναν δεν αρέσει μεγάλοι καλλιτέχνες να βρίσκονται σε αυτές τις θέσεις, γιατί είναι δύσκολοι καιροί, υπάρχει φτώχεια, υπάρχουν προβλήματα. Πραγματικά δηλώνω την ανακούφισή μου γιατί μόνο η δικαιοσύνη μπορεί να λύνει τα θέματα”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα