Μπέος κατά πάντων: Για τους βανδαλισμούς ηθικός αυτουργός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ

Μπέος κατά πάντων: Για τους βανδαλισμούς ηθικός αυτουργός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ

"Είναι πλέον φανερό στον κάθε πολίτη ότι εφεξής όποια ζημιά, όποιος βανδαλισμός, όποιος τραμπουκισμός επιχειρηθεί στην πόλη του Βόλου έχει συγκεκριμένο ηθικό αυτουργό και συγκεκριμένα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ" λέει ο Αχ. Μπέος

Έκτακτη συνέντευξη τύπου παραχώρησε πριν λίγη ώρα ο Δήμαρχος Βόλου Αχ. Μπέος.

“Η βία και οι κουκουλοφόροι εκφραστές της έχουν πλέον πρόσωπο και ταυτότητα στο Βόλο. Προσωποποιούνται στους δημοτικούς συμβούλους και στα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, που μετέρχονται κάθε μέσου, συνήθως γελοίου, για να αποφύγουν να καταδικάσουν τους βανδαλισμούς και τις ζημίες που προκαλούνται στη δημοτική περιουσία, αλλά και στην περιουσία πολιτών, επειδή ακριβώς προκαλούνται από τους γνωστούς σε αυτούς και αγνώστους στους υπολοίπους «μπαχαλάκηδες», δήλωσε ο Αχιλλέας Μπέος για να προσθέσει:

“Είναι πλέον φανερό στον κάθε πολίτη ότι εφεξής όποια ζημιά, όποιος βανδαλισμός, όποιος τραμπουκισμός επιχειρηθεί στην πόλη του Βόλου έχει συγκεκριμένο ηθικό αυτουργό και συγκεκριμένα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που φανατικά, και με πρωτοφανή κουτοπονηριά και υποκρισία, αποφεύγουν να καταδικάσουν και να απομονώσουν αυτά τα στοιχεία.

Οι ίδιοι κομματικοποιώντας το κράτος και καταργώντας τη Δημοκρατία και τους θεσμούς της χρησιμοποιούν την προσωρινή τους εξουσία, όπως γενικούς γραμματείς, κυβερνητικούς βουλευτές κ.α., για να εξοντώσουν όσους δεν τους είναι αρεστοί και στέκονται εμπόδια στις ορέξεις τους, όπως στην περίπτωση του κ. Αχιλλέα Μπέου.

Ας αφήσουν, συνεπώς, τα παχιά λόγια και τα λοιπά φληναφήματα και ας χρησιμοποιήσουν και τα άλλα όργανα εξουσίας που έχουν στη διάθεσή τους για να προστατεύσουν την πόλη και τους πολίτες.

Ή τουλάχιστον την πειθώ τους προς γνωστούς και «αγνώστους» συντρόφους τους…

Η αλήθεια είναι ότι αν κάποιοι είναι περαστικοί αυτοί δεν είναι άλλοι από εκείνους τους γιαλαντζί Αριστερούς που επέλεξαν να συνεχίσουν τις πρακτικές του φαύλου και σάπιου ΠΑΣΟΚ σε βάρος της κοινωνίας και του λαού μας

Σε ό,τι αφορά δε την καραμέλα της Ιστορίας και του Πολιτισμού της πόλης μας, οφείλουμε να δηλώσουμε ότι έχουμε ένα πανικό όταν συνειδητοποιούμε ότι τύποι σαν το Γαργάλα ή την Κοκκινάκη αυτοϊκανοποιούνται αξιολογώντας εαυτούς και αλλήλους ως περιπτώσεις που προφανώς πρέπει να αναφερθούν με χρυσά γράμματα σε αυτές”.

Πηγή: volosnow.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα