Μπιμπίλας για Λιγνάδη: “Λυπάμαι.. Σε γνώρισα στα Στρουμφάκια, που γράφαμε δίπλα δίπλα”

Μπιμπίλας για Λιγνάδη: “Λυπάμαι.. Σε γνώρισα στα Στρουμφάκια, που γράφαμε δίπλα δίπλα”
Ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών Σπύρος Μπιμπίλας Eurokinissi

Αμέσως μετά την ανακοίνωση της προφυλάκισης του Δημήτρη Λιγνάδη, ο Σπύρος Μπιμπίλας προχώρησε σε μια συναισθηματικά φορτισμένη ανάρτηση στο προφίλ του στο Facebook.

Λίγη ώρα μετά την γνωστοποίηση της είδησης πως ο Δημήτρης Λιγνάδης κρίθηκε προφυλακιστέος κατηγορούμενος για βιασμό κατά συρροή, ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, προχώρησε σε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook απευθυνόμενος στον Λιγνάδη, ένα “απολογιστικό μήνυμα”, ένα “αντίο”, μία απόπειρα να εκφράσει “πόσο λυπάται” για την όλη υπόθεση.

Ο πολύ δυναμικός κ. Μπιμπίλας που παρείχε από την αρχή αμέριστη στήριξη και αλληλεγγύη σε όσους προχώρησαν σε καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση και βιασμό, εξέφρασε, στο μήνυμά του, την ανακούφιση που δεν πρόλαβε με την ιδιότητά του ως Πρόεδρος του ΣΕΗ, να υπογράψει με τον Λιγνάδη ως Διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, Συλλογική Σύμβαση.

Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα:

Λυπάμαι…..Σε γνώρισα στα ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ της ΕΡΤ που γράφαμε δίπλα δίπλα… 40 χρόνια δεν συναντηθήκαμε στην δουλειά, ούτε στην ζωή…μόνο συμπτωματικά σε πρεμιέρες με ένα γεια…. πρόσφατα Εσύ ως Διευθυντής του Εθνικού κι εγώ ως Πρόεδρος του ΣΕΗ προσπαθούσαμε να συνεννοηθούμε για την υπογραφή της Συλλογικής μας Σύμβασης..Ευτυχώς δεν προλάβαμε να ολοκληρώσουμε και δεν βάλαμε τις υπογραφές μας…. Λυπάμαι Δημητρη…..

Facebook (Σπύρος Μπιμπίλας)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version