49χρονος δικηγόρος “έσπασε” την καραντίνα και πήγε στη Μύκονο

49χρονος δικηγόρος “έσπασε” την καραντίνα και πήγε στη Μύκονο
Η Μύκονος shutterstock

Ενώ είχε έρθει σε επαφή με άτομο που ήταν θετικό στον κορονοϊό ταξίδεψε στη Μύκονο και μάλιστα πήγε σε αστυνομικό τμήμα για να κάνει καταγγελία!

Ούτε το γεγονός ότι έπρεπε να βρίσκεται σε ξενοδοχείο αναφοράς της Αθήνας, ούτε το γεγονός ότι είχε έρθει σε επαφή με άτομο που νοσούσε δεν “συγκίνησαν” και δεν εμπόδισαν έναν 49χρονο δικηγόρο να “σπάσει” την καραντίνα και να ταξιδέψει στη Μύκονο, όπου όμως εντοπίστηκε από τις Αρχές.

Ο 49χρονος φέρεται να είχε επιστρέψει από το εξωτερικό και να είχε έρθει σε επαφή με άτομο που διαγνώστηκε θετικό στον κορονοϊό με αποτέλεσμα να του δοθεί ρητή οδηγία να αυτοαπομονωθεί σε ξενοδοχείο αναφοράς στην Αθήνας. Παρ’ όλα αυτά, αποφάσισε να τη “σπάσει”, να ταξιδέψει στο “νησί των ανέμων” όπου διατηρεί εξοχική κατοικία και σαν να μην έφτανε αυτό εμφανίστηκε σε Αστυνομικό Τμήμα του νησιού για να κάνει καταγγελία!

Το όνομά του, ωστόσο, βρισκόταν σε λίστα της Αστυνομίας (από σχετική λίστα του ΕΟΔΥ) και έτσι του επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ, ενώ σχηματίστηκε και δικογραφία σε βάρος του για διασπορά πανδημίας.

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε ξενοδοχείο καραντίνας στη Μύκονο.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα