Μύκονος: Συλλήψεις για άγρα πελατών και μεταφορά από "πειρατές"

Περιπολικό της αστυνομίας
Περιπολικό της αστυνομίας EUROKINISSI

Συνεχίζονται οι συλλήψεις για άγρα πελατών και υποκλοπή μεταφορικού έργου στη Μύκονο - Έξι άνδρες συνελήφθησαν το Σαββατοκύριακο γιατί παρείχαν παράνομα υπηρεσίες μεταφοράς επιβατών.

Συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Ομάδας Ελέγχου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, έξι Έλληνες, ηλικίας 29, 30, 37, 38, 39 και 57 ετών, κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της άγρας πελατών και της υποκλοπής μεταφορικού έργου.

Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε στο πλαίσιο στοχευμένων τροχονομικών ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν από βραδινές ώρες του Σαββάτου έως πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, οι κατηγορούμενοι προέτρεπαν επιτακτικά επισκέπτες του νησιού να δεχτούν «παράνομες» υπηρεσίες μεταφοράς και προέβαιναν σε μεταφορά πολιτών έναντι χρηματικής αμοιβής (κόμιστρο) με επιβατικά αυτοκίνητα.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκαν ξεχωριστές δικογραφίες από το Αστυνομικό Τμήμα Μυκόνου.

Η Τροχαία προειδοποιεί, πως οι στοχευμένοι τροχονομικοί έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση έχοντας ως σκοπό την προστασία των πολιτών και των επισκεπτών και τη διασφάλιση του τουριστικού προϊόντος.

ADVERTISING

SHARE: