Μυστήριο με πτώμα σε προχωρημένη σήψη στον φωταγωγό πολυκατοικίας στα Εξάρχεια

Μυστήριο με πτώμα σε προχωρημένη σήψη στον φωταγωγό πολυκατοικίας στα Εξάρχεια
COPYRIGHT: GEORGIA PANAGOPOULOU

Εντύπωση προκαλεί στις Αρχές πως χρειάστηκε να περάσει πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα για να αντιληφθούν οι ένοικοι της πολυκατοικίας την ύπαρξη ενός νεκρού άντρα στον φωταγωγό, κάτι που έγινε όταν πλέον η μυρωδιά ήταν ανυπόφορη

Μυστήριο με πτώμα άγνωστου άντρα που βρέθηκε νωρίτερα το απόγευμα σε προχωρημένη σήψη στον φωταγωγό πολυκατοικίας επί της οδού Ασκληπιού 3 στα Εξάρχεια.

Η έντονη δυσοσμία ανάγκασε τους ενοίκους που δεν είχαν αντιληφθεί για πολύ καιρό την ύπαρξη του πτώματος στον φωταγωγό, να ειδοποιήσουν τις Αρχές.

Από την Αστυνομία κλήθηκε και κλιμάκιο της Πυροσβεστικής που ανέσυρε το πτώμα του άγνωστου άντρα από τον φωταγωγό, ενώ η κατάσταση στην οποία βρισκόταν η σορός του καθιστούσε αδύνατη την εξαγωγή συμπερασμάτων για τις ακριβείς συνθήκες θανάτου του, κάτι που αναμένεται να διαπιστωθεί μετά την νεκροψία-νεκροτομή που θα γίνει στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών.

Πρόσθετα, οι Αρχές πραγματοποιούν έρευνα και για την ταυτοποίηση των στοιχείων του θύματος και εάν τυχόν είχε σχέση με ενοίκους της πολυκατοικίας ή όχι.

SHARE: