Μυστηριώδης εξαφάνιση 61χρονης τουρίστριας στην Πάρο – Άκαρπες οι έρευνες

Μυστηριώδης εξαφάνιση 61χρονης τουρίστριας στην Πάρο – Άκαρπες οι έρευνες
parianostypos.gr

Η αγνοούμενη πάσχει από άνοια γεγονός που θέτει τη ζωή της σε κίνδυνο - Σκάφος και άνδρες του λιμενικού, της αστυνομίας και μέλη της Ε.Ο.Δ. "χτένιζαν" μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα στεριά και θάλασσα χωρίς να βρουν ίχνη της.

Σε κατάσταση συναγερμού έχει θέσει τις αρχές της Πάρου η εξαφάνιση μιας 61χρονης τουρίστριας από την Τσεχία, η οποία έφθασε αεροπορικώς στο νησί το πρωί της Παρασκευής.

Από χθες το μεσημέρι που έγινε γνωστή η εξαφάνισή της μέχρι τις πρώτες μεταμεσονύχτιες ώρες, στήθηκε μια ευρεία επιχείρηση αναζήτησης της γυναίκας στην Αλυκή, περιοχή στην οποία εθεάθη τελευταία φορά.

Σκάφος και άνδρες του λιμενικού, της αστυνομίας και μέλη της Ε.Ο.Δ. «χτένιζαν» επί ώρες στεριά και θάλασσα από το απόγευμα της Παρασκευής έως τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, προσπαθώντας να εντοπίσουν τα ίχνη της 61χρονης, αλλά μέχρι στιγμής οι έρευνες έχουν αποβεί άκαρπες.

Η αγνοούμενη πάσχει από άνοια γεγονός που θέτει τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η γυναίκα έχει ύψος 1.65 – 1.70 μ., καστανά κοντά μαλλιά και όταν εξαφανίστηκε φορούσε μαγιό με παρεό και άσπρο καπέλο που έγραφε «Σαντορίνη».

 
parianostypos.gr

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα