Μυτιλήνη: 16χρονος μοτοσικλετιστής χωρίς δίπλωμα παρέσυρε αστυνομικούς

Μυτιλήνη: 16χρονος μοτοσικλετιστής χωρίς δίπλωμα παρέσυρε αστυνομικούς
lesvospost.com

Ο 16χρονος έπεσε σε μπλόκο της Τροχαίας - Αρνήθηκε να συμμορφωθεί στο σήμα που του έκαναν οι τροχονόμοι να σταματήσει για έλεγχο και έπεσε πάνω τους.

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε την Κυριακή στη Μυτιλήνη με πρωταγωνιστή έναν 16χρονο μοτοσικλετιστή. Ο ανήλικος έπεσε σε μπλόκο της Τροχαίας, αλλά αρνήθηκε να συμμορφωθεί στο σήμα που του έκαναν οι αστυνομικοί να σταματήσει για έλεγχο. Αντίθετα συνέχισε την πορεία του και έπεσε πάνω τους, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά ο ίδιος καθώς και δύο αστυνομικοί.

Ο νεαρός  – ο οποίος δεν διέθετε δίπλωμα οδήγησης – συνελήφθη και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Μυτιλήνης με κατηγορίες για απείθεια, πρόκληση σωματικών βλαβών και παραβάσεις του Κ.Ο.Κ., ενώ οι γονείς του κατηγορούνται για την πλημμελή εποπτεία του.

Σημειώνεται ότι στη Μυτιλήνη συνελήφθη και άλλος ένας ανήλικος που οδηγούσε μοτοσικλέτα χωρίς να διαθέτει άδεια ικανότητας οδήγησης. Πρόκειται για έναν 17χρονο, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. και σε βάρος των γονέων του για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.

Οι δύο ανήλικοι δεν είναι οι μόνοι που πιάστηκαν τις τελευταίες ημέρες να οδηγούν μοτοσικλέτες χωρίς δίπλωμα οδήγησης: Από τους ελέγχους της Τροχαίας Μυτιλήνης, σχηματίστηκαν σχετικές δικογραφίες σε βάρος άλλων πέντε οδηγών ηλικίας 19, 18, 22, 19 και 30 χρόνων που παραπέμφθηκαν με την αυτόφωρη διαδικασία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version