Ναυαγοσώστης διέσωσε τριμελή οικογένεια σε παραλία του Ρεθύμνου

ΚΕΡΚΥΡΑ - "ΔΡΟΣΕΡΕΣ" ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΑΛΜΥΡΟΥ 

Σε καμίνι έχει μετατραπεί και πάλι σχεδόν όλη η χώρα, με τον υδράργυρο να αγγίζει τους 39 βαθμούς Κελσίου και τις προβλέψεις να μιλάνε ακόμα και για 40άρια τη Δευτέρα. Και τους εναπομείναντες στις πόλεις να αναζητούν λίγη δροσιά σε κοντινές παραλίες. 
Όπως στην μήκους 7 χλμ. παραλία του Αλμυρού στην Αχαράβη της Κέρκυρας. Μια παραλία πνιγμένη στις αμμοθίνες, που βρίσκεται στις βορειοδυτικές ακτές της Κέρκυρας (35 χλμ από την Πόλη) και με θέα τις οροσειρές της Αλβανίας. 

(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
ΚΕΡΚΥΡΑ - "ΔΡΟΣΕΡΕΣ" ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΑΛΜΥΡΟΥ Σε καμίνι έχει μετατραπεί και πάλι σχεδόν όλη η χώρα, με τον υδράργυρο να αγγίζει τους 39 βαθμούς Κελσίου και τις προβλέψεις να μιλάνε ακόμα και για 40άρια τη Δευτέρα. Και τους εναπομείναντες στις πόλεις να αναζητούν λίγη δροσιά σε κοντινές παραλίες. Όπως στην μήκους 7 χλμ. παραλία του Αλμυρού στην Αχαράβη της Κέρκυρας. Μια παραλία πνιγμένη στις αμμοθίνες, που βρίσκεται στις βορειοδυτικές ακτές της Κέρκυρας (35 χλμ από την Πόλη) και με θέα τις οροσειρές της Αλβανίας. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Τις προσπάθειες του ναυαγοσώστη ενίσχυσαν λουόμενοι, οι οποίοι έσπευσαν επίσης να βοηθήσουν ένα ζευγάρι και την κορούλα τους που κινδύνεψαν από τα κύματα

Η ζωή ενός ζευγαριού και της μικρής τους κόρης σώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής σε παραλία της Γεωργιούπολης χάρη στην άμεση παρέμβαση ενός ναυαγοσώστη αλλά και λουομένων που ενίσχυσαν τις προσπάθειες του

Η τριμελής οικογένεια που βρίσκεται στα Χανιά για διακοπές, κινδύνεψε  σοβαρά καθώς βρισκόταν πάνω σε ένα στρώμα θαλάσσης μέσα στη θάλασσα.

Ο ναυαγοσώστης αντιλήφθηκε τον άνδρα που καλούσε σε βοήθεια, τον οποίο και έβγαλε άμεσα από τη θάλασσα, παρέχοντας του παράλληλα τις πρώτες βοήθειες έως ότου τον παράλαβε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να τον μεταφέρει στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων.

Παράλληλα, λουόμενοι έβγαλαν από τη θάλασσα τη σύζυγο, βοηθώντας επίσης τον ναυαγοσώστη να μεταφέρει στην ακτή και τη μικρή κόρη του ζεύγους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο για τη ζωή του.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)

SHARE: