Νέα Ιωνία: Βίαζε την σύντροφό του με την απειλή όπλου

Νέα Ιωνία: Βίαζε την σύντροφό του με την απειλή όπλου
Βιασμός iStock

Στη σύλληψη ενός 55χρονου άνδρα προχώρησε η αστυνομία στην Νέα Ιωνία, καθώς σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε η 38χρονη σύντροφός του, την βίαζε υπό την απειλή όπλου.

Συναγερμός σήμανε στις αρχές το μεσημέρι του Σαββάτου στην Νέα Ιωνία, έπειτα από τηλεφώνημα για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στη Νέα Ιωνία.

Συγκεκριμένα, οι κάτοικοι της περιοχής αναστατώθηκαν όταν άκουσαν γυναικείες φωνές από ένα σπίτι και κάλεσαν την Αστυνομία.

Άμεσα στο σημείο έφτασαν οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, μπήκαν στο σπίτι και οδήγησαν το ζευγάρι στο αστυνομικό τμήμα, όπου η 38χρονη γυναίκα κατήγγειλε πως ο σύντροφός της την βίασε υπό την απειλή όπλου.

Οι αστυνομικοί μετά από έρευνα στο σπίτι εντόπισαν μια καραμπίνα και ένα αεροβόλο, ενώ στη συνέχεια βρήκαν ακόμη ένα όπλο. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 55χρονος σύντροφος της γυναίκας, κατείχε άδεια μόνο για την κυνηγετική καραμπίνα.

Ο άνδρας στην συνέχεια συνελήφθη και σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος του για βιασμό, ενδοοικογενειακή βία και νόμου περί όπλων.

Την κρατούσε αλυσοδεμένη για τουλάχιστον πέντε ημέρες

Εφιαλτικές στιγμές φαίνεται να ζούσε η 38χρονη γυναίκα για τουλάχιστον πέντε ολόκληρες μέρες στο σπίτι της στην Νέα Ιωνία.

Σύμφωνα με το ρεπορταζ του MEGA, ο σύντροφός της την κρατούσε αλυσοδεμένη για τουλάχιστον πέντε ημέρες, ενώ παράλληλα την κακοποιούσε σεξουαλικά.

Το τηλεφώνημα των γειτόνων στην Αστυνομία φαίνεται να έσωσε την 38χρονη γυναίκα, αφού αμέσως οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι.

Όταν έφθασαν στο διαμέρισμα και χτύπησαν το κουδούνι τους άνοιξε ο 55χρονος, ο οποίος αρνήθηκε πως κάτι συνέβαινε στο σπίτι. Η σύντροφός του όμως έκανε νοήμα στους αστυνομικούς με αποτέλεσμα να μπουν στο διαμέριμα και να βρουν τα όπλα του άνδρα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version