Νέα ντοκουμέντα: Ο Κασιδιάρης σκοπευτής και τα "μωρά του Χίτλερ"

Νέα ντοκουμέντα: Ο Κασιδιάρης σκοπευτής και τα "μωρά του Χίτλερ"

Ένα ακόμη βίντεο που περιλαμβάνεται στον ογκώδη φάκελο της υπόθεσης της Χρυσής Αυγής είδε το φως της δημοσιότητας (Vid)

Νέο βίντεο που συμπεριλαμβάνεται στον φάκελο της υπόθεσης της Χ.Α. ήρθε στη δημοσιότητα. Εικονίζει τον Ηλία Κασιδιάρη να ασκείται με ζήλο στην... αθλοπαιδιά της σκοποβολής.

Ημίγυμνος και εν μέση οδώ, σε μια άγνωστη τοποθεσία, ο βουλευτής πυροβολεί με μια καραμπίνα κατά πινακίδας, η οποία αναφέρει "Αρχαία Λατομεία".

Επιπλέον θυμηδία προκαλεί ένα μοντάζ αντλημένο από το κατασχεθέν αρχείο του Νίκου Μιχαλολιάκου, στο οποίο βουλευτές της Χρυσής Αυγής εμφανίζονται ως ...τέκνα του Χίτλερ.

Εν τω μεταξύ, την παρέμβαση του Αρχηγού ΓΕΣ, αντιστράτηγου Αθανασίου Τσέλιου προκάλεσε φωτογραφία που εμφανίζει τον αδελφό του Ηλία Κασιδιάρη, Αλέξανδρο, ανθυπολοχαγό των ειδικών δυνάμεων, να χαιρετά ναζιστικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο αρχηγός ΓΕΣ διέταξε τη διενέργεια ένορκης διοικητικής εξέτασης, στο πλαίσιο της οποίας, ο ανθυπολοχαγός διέκοψε την εκπαίδευση του σε σχολείο ανορθόδοξου πολέμου της Ρεντίνας και αποσπάται για τουλάχιστον ένα μήνα στο Φρουραρχείο Αθηνών προκειμένου να δώσει εξηγήσεις.

Υπενθυμίζεται ότι για το θέμα της Χρυσής Αυγής έχει ήδη διεξαχθεί μία έρευνα από τα Γενικά Επιτελεία που αφορούσε στο ενδεχόμενο συμμετοχής εν ενεργεία στελεχών των ειδικών δυνάμεων των Ενόπλων Δυνάμεων σε εκπαίδευση μελών του κόμματος.

Όπως είχε ανακοινωθεί από το υπουργείο Εθνικής Αμυνας, (27/09/2013) "από το πόρισμα" προέκυψε, "ότι δεν υπάρχει οποιαδήποτε εμπλοκή ή συμμέτοχη εν ενεργεία στελεχών των ειδικών δυνάμεων των Ενόπλων Δυνάμεων σε εκπαίδευση μελών της Χρυσής Αυγής".

Νέα ντοκουμέντα: Ο Κασιδιάρης σκοπευτής και τα

Η απάντηση του βουλευτή

Ο Ηλίας Κασιδιάρης έδωσε τη δική του απάντηση όσον αφορά τα νέα στοιχεία που ήρθαν στη δημοσιότητα και αφορούν τόσο τον ίδιο όσο και ολόκληρο το κόμμα.

"Πέσαμε θύματα μίας άθλιας επιχείρησης συκοφαντίας. Είδαμε να διαρρέουν σε κανάλια προσωπικά δεδομένα από μία ανακριτική διαδικασία εντελώς παράνομα", ανέφερε ο Ηλίας Κασιδιάρης και πρόσθεσε:

"Σε όλο το υλικό δεν υπάρχει ούτε μία παράνομη πράξη. Προκαλώ οποιονδήποτε να υποδείξει έστω και μία παράνομη πράξη".

Ο υπουργός Δημόσιας  Τάξης Νίκος Δένδιας διαμήνυσε από την πλευρά του, μιλώντας σήμερα στη Θεσσαλονίκη, στην εκδήλωση για την παρουσίαση του ιστορικού βιβλίου "Ζ" του Βασίλη Βασιλικού ( για τη δολοφονία Λαμπράκη) στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, ότι η ΕΛ. ΑΣ. ήταν αυτή που οδήγησε στην αποκάλυψη της  έκνομης δράσης της Χρυσής Αυγής. 

"Η Ελληνική Αστυνομία, απέναντι στην επανεμφάνιση του ναζιστικού φαινομένου στην ελληνική κοινωνία, έχει δώσει δείγματα γραφής και ασφαλή απάντηση.

Η Ελληνική Αστυνομία είναι που αντιμετώπισε το ναζιστικό φαινόμενο με τη πολιτική έκφανσή του, τη Χρυσή Αυγή. Και θέλω να πω ότι εγώ είμαι περήφανος για τις γυναίκες και τους άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας και ότι ο Έλληνας αστυνομικός είναι το κράνος και η ασπίδα της Ελληνικής Δημοκρατίας" τόνισε ο κ.  Δένδιας.

Πάντως, το υλικό με τις αναφορές στο πολίτευμα, τη στρατιωτική δομή, την προσήλωση στον Χίτλερ,  αξιολογείται ως ιδιαίτερα σημαντικό αφού μπορεί να ενισχύσει τυχόν ενδείξεις ακόμα και για το αδίκημα της προσπάθειας κατάλυσης του πολιτεύματος, το οποίο ερευνάται.

Αίσθηση  προκαλούν τα βίντεο με ομιλίες του Νίκου Μιχαλολιάκου,  οι οποίες περιλαμβάνονται στα αρχεία που εντόπισε η αστυνομία και  ξεκαθαρίζουν το τοπίο για τις θέσεις, τις απόψεις και τις πράξεις τελικά της Χρυσής Αυγής.

Όπως π.χ. για το "καθάρισμα" με μαχαιρώματα στις γειτονιές της Αθήνας , για την ώρα της σύγκρουσης, για τους "ανύπαρκτους νεκρούς του Πολυτεχνείου", για τον κοινοβουλευτισμό, για το θαυμασμό στην 21η Απριλίου που δεν άφησε κανένα χρέος στο δημόσιο ταμείο, έως και βολές κατά ιερωμένων. Τα λόγια είναι ξεκάθαρα:

"Οι λόγχες θα ακονιστούν στα πεζοδρόμια",  "Δεν  σέβομαι αυτό τον παπά", "Αισθάνομαι άβολα στο Κοινοβούλιο", "Δεν υπήρχαν νεκροι στο Πολυτεχνείο", "Δεξιά τραβεστί", "Εβραίοι και Πακιστανοί" και άλλα πολλά.

(Πηγή: Έθνος, Star)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Η Χρυσή Αυγή χωρίς κουκούλες - Εκπαιδευτής των ταγμάτων εφόδων ο Κασιδιάρης

Νέα ντοκουμέντα για τη Χρυσή Αυγή

SHARE:

24Media Network