Νέα στοιχεία για την υπόθεση των δύο ανδρών που βρέθηκαν νεκροί κοντά στο Μεσολόγγι

Νέα στοιχεία για την υπόθεση των δύο ανδρών που βρέθηκαν νεκροί κοντά στο Μεσολόγγι

Επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες που ήθελαν τους δύο άνδρες να έχουν έρθει "στα χέρια" με θαμώνα νυχτερινού κέντρου στο χωριό Πεντάλοφο. Το αυτοκινητιστικό δυστύχημα παραμένει η πιο πιθανή αιτία θανάτου τους

Νέα στοιχεία για την υπόθεση της εξαφάνισης των δύο ανδρών στο Μεσολόγγι, το αυτοκίνητο των οποίων εντοπίστηκε τελικά τη Δευτέρα το μεσημέρι σε αρδευτικό κανάλι κοντά στο χωριό Κατοχή. Επαληθεύονται οι μαρτυρίες που αναφέρουν πως οι δύο άνδρες είχαν έρθει στα χέρια με θαμώνα νυχτερινού μαγαζιού.

Από τις έρευνες της αστυνομίας πάντως, φαίνεται πως το επικρατέστερο σενάριο είναι οι δύο άνδρες να έχασαν τον έλεγχο του αυτοκινήτου και το δυστύχημα που κόστισε τη ζωή τους να οφείλεται σε αυτοκινητιστικό. Παρόλα αυτά, όλα τα ενδεχόμενα εξετάζονται, ενώ διενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Αιτωλικού, το Τμήμα Ασφαλείας Μεσολογγίου και την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών για τη διακρίβωση των συνθηκών θανάτου των δύο ανδρών.

Ισχύουν τα όσα ελέχθησαν περί “τσακωμού” σε μπαρ

Οι αρχές εξέτασαν την περίπτωση μιας μαρτυρίας για φιλονικία τα ξημερώματα στο χωριό Πεντάλοφο, την οποία και επιβεβαίωσαν. Όπως φαίνεται,  οι δύο άνδρες διαπληκτίστηκαν σε ένα μπαρ με άλλον θαμώνα νυχτερινού κέντρου. Από τις κάμερες ασφαλείας του μπαρ, σύμφωνα με πληροφορίες του NEWS 247, προέκυψε ότι ο συγκεκριμένος άνδρας με τον οποίον λογομάχησαν έφυγε από το μαγαζί στις 4.50 τα ξημερώματα, ενώ τα κινητά των θυμάτων έπαψαν να λειτουργούν στις 4.30π.μ. που σημαίνει πως ήδη είχαν πέσει στο κανάλι.

Κατά την αυτοψία δεν προέκυψαν ίχνη εγκληματικής ενέργειας. Για τα περεταίρω θα καταλήξει ο ιατροδικαστής κατά την νεκροψία, νεκροτομή και  έπειτα από την τοξικολογική και ιστολογική εξέταση που θα επιβεβαιώσει εάν βρίσκονταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

 

Σημειώνεται ότι, για τους δύο άνδρες είχε δηλωθεί εξαφάνιση την 18.00 ώρα της 01-01-2016, στο Αστυνομικό Τμήμα Αιτωλικού, από συγγενικά τους πρόσωπα, καθώς είχαν αναχωρήσει από τις οικίες τους στις 31-12-2015 αργά το βράδυ και έκτοτε δεν είχαν επικοινωνήσει μαζί τους.

Για τον εντοπισμό των δύο ανδρών οργανώθηκε άμεσα συντονισμένη επιχείρηση στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αιτωλίας, με τη συνδρομή αστυνομικών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ακαρνανίας και Αχαΐας, προσωπικού του Πυροσβεστικού Σώματος, της 6ης Ε.Μ.Α.Κ. Πατρών, εθελοντικών ομάδων διάσωσης και αστυνομικών της Υπηρεσίας Εναέριων Μέσων της Ελληνικής Αστυνομίας, υπό την εποπτεία της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα