Νεκρός άντρας από φωτιά μέσα στο ΚΑΤ

Νεκρός άντρας από φωτιά μέσα στο ΚΑΤ
Νοσοκομείο ΚΑΤ www.kat-hosp.gr

Ένας άνδρας έχασε τη ζωή του από φωτιά που ξέσπασε το πρωί του Σαββάτου σε θάλαμο του νοσοκομείου ΚΑΤ. Η επίσημη ανακοίνωση του νοσοκομείου για το περιστατικό.

Φωτιά εκδηλώθηκε το πρωί του Σαββάτου στον 4ο όροφο του Νοσοκομείο ΚΑΤ στο τμήμα λοιμώξεων, με αποτέλεσμα να βρει τον θάνατο ένας 53χρονος άντρας.

Ο άντρας φέρεται να ήταν άστεγος και να νοσηλευόταν στο νοσοκομείο, ενώ βρισκόταν μόνος του στο δωμάτιο.

Αν και η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε, δεν επιχείρησε. Όταν έφτασαν εκεί οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής, η φωτιά είχε ήδη κατασβεστεί από το προσωπικό του ορόφου.

Διενεργείται ΕΔΕ από το νοσοκομείο.

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου:

“Σήμερα Σάββατο 2/3/2019, πρωινή ώρα, εκδηλώθηκε πυρκαγιά στο ΓΝΑ ΚΑΤ σε δίκλινο θάλαμο του 4ου ορόφου στην πτέρυγα Βρυώνειο Δ΄, η οποία κατασβέστηκε άμεσα από το προσωπικό του ορόφου του Νοσοκομείου. Στον εν λόγω θάλαμο νοσηλευόνταν ο ασθενής Α.Φ., ηλικίας 53 ετών, μη περιπατητικός, με περιτροχαντήριο κάταγμα ισχίου χειρουργηθέν και κάταγμα βραχιονίου υπό συντηριτική αγωγή, ο οποίος και απεβίωσε. Τα αίτια του συμβάντος διερευνώνται από την Πυροσβεστική Υπηρεσία η οποία θα προβεί σε προανακριτική διαδικασία. Παράλληλα ο Διοικητής του Νοσοκομείου διέταξε Ενορκη Διοικητική Εξέταση”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα