Νεκρός εντοπίστηκε ο αγνοούμενος κτηνοτρόφος από τον Αλμυρό

Νεκρός εντοπίστηκε ο αγνοούμενος κτηνοτρόφος από τον Αλμυρό
Νεκρός ο βοσκός στην Εύβοια lamiareport

Εντοπίστηκε στα ορεινά της Στυλίδας στα όρια της Φθιώτιδας με την Μαγνησία-Επιχείρηση της Πυροσβεστικής στο σημείο για να προσεγγίσουν την σορό του και να τον ανασύρουν.

Νεκρός εντοπίστηκε δυστυχώς ο 73χρονος κτηνοτρόφος που χάθηκαν τα ίχνη από το απόγευμα του Σαββάτου στο όρος Όθρυς όπου είχε πάει για βοσκή τα ζώα, πιθανόν αποπροσανατολίστηκε από την πυκνή ομίχλη και την κακοκαιρία και χάθηκε.

Την επόμενη ημέρα δήλωσε την εξαφάνισή του στον Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού ο γιος του και έκτοτε ξεκίνησε μία μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του, από αστυνομικούς, πυροσβέστες και εθελοντές διασώστες.

Δυστυχώς μισή ώρα μετά τη μία εντοπίστηκε η σορός ενός άντρα σε δύσβατο σημείο στην περιοχή Περδικόβρυση στα ορεινά της Στυλίδας και στα όρια μεταξύ των νομών Φθιώτιδας και Μαγνησίας.

Αστυνομικοί από την Στυλίδα ενημέρωσαν την Πυροσβεστική και στο σημείο σπεύδει κλιμάκιο της 7ης ΕΜΑΚ για την ανάσυρση του θύματος. Από την έως τώρα ενημέρωση φαίνεται πως πρόκειται για τον άτυχο κτηνοτρόφο ενώ θα ακολουθήσει και η επίσημη αναγνώρισή του από τους οικείους του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα