Νέος Κόσμος: Γυναίκα έπεσε με το παιδί της από τον 5ο όροφο πολυκατοικίας

Νέος Κόσμος: Γυναίκα έπεσε με το παιδί της από τον 5ο όροφο πολυκατοικίας
Πτώση γυναίκας και του παιδιού της από τον 5ο όροφο πολυκατοικίας στο Νέο Κόσμο, Τρίτη 19 Μαρτίου 2019. (EUROKINISSI/ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ) Eurokinissi

Ισχυρή κινητοποίηση της αστυνομίας και της Πυροσβεστικής στο σημείο - Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, λίγο πριν τις 17.00 το απόγευμα, η τραγωδία.

Μία απίστευτη οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε λίγο πριν τις 5 το απόγευμα, όταν μία γυναίκα περίπου 45 ετών έπεσε με το παιδί της, ένα κοριτσάκι 4,5 ετών, από μπαλκόνι 5ου ορόφου πολυκατοικίας, επί της οδού Προκοπίου Κατσαντώνη 10, στον Νέο Κόσμο, με αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους με φρικτό τρόπο και οι δύο.

Στην γειτονιά επικρατεί πανδαιμόνιο, ενώ στο σημείο έχει σπεύσει κλιμάκιο της Ασφάλειας για να διαπιστωθούν τα αίτια της τραγωδίας και για το αν πρόκειται για παιδοκτονία και αυτοκτονία ή κάτι άλλο.

Ο σύζυγος της γυναίκας και πατέρας του παιδιού εντοπίστηκε στο σημείο και έχει οδηγηθεί στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής για να του ληφθεί κατάθεση, ενώ υπήρχαν και αυτόπτες μάρτυρες. Σύμφωνα με κάποιες μαρτυρίες ενδεχομένως η γυναίκα έριξε πρώτα το παιδί στο κενό και αμέσως μετά ακολούθησε αλλά όλα αυτά βρίσκονται στο στάδιο της προανάκρισης που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version