Νέος σεισμός 4 Ρίχτερ κοντά στη Νίσυρο

Νέος σεισμός 4 Ρίχτερ κοντά στη Νίσυρο
Γεωδυναμικό Ινστιτούτο Αθηνών

Νέα σεισμική δόνηση ισχύος 4 βαθμών Ρίχτερ σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (02/08) στην θαλάσσια περιοχή της Νισύρου, με επίκεντρο 27 χιλιόμετρα νότια-νοτιοδυτικά του νησιού και σε εστιακό βάθος 17,5 χιλιομέτρων.

Νέα σεισμική δόνηση ισχύος 4 βαθμών Ρίχτερ σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (02/08) στην θαλάσσια περιοχή της Νισύρου.

Ο σεισμός αποτελεί συνέχεια της σεισμικής δραστηριότητας που αναπτύσσεται στην ευρύτερη περιοχή της Νισύρου στην διάρκεια των τελευταίων ημερών, η οποία παρακολουθείται από τους σεισμολόγους.

Ο τελευταίος σεισμός σημειώθηκε στις 16:23, με επίκεντρο 27 χιλιόμετρα νότια-νοτιοδυτικά του νησιού της Νισύρου και σε εστιακό βάθος 17,5 χιλιομέτρων.

Τόσο η σημερινή δόνηση όσο και αυτές των προηγούμενων ημερών έχουν γίνει ελάχιστα αντιληπτές από τους κατοίκους του νησιού και δεν έχουν προκαλέσει ιδιαίτερη ανησυχία ούτε και ζημιές.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο δήμαρχος Χριστοφής Κορωναίος υποστήριξε πως υπάρχει διαρκής επικοινωνία με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο Αθηνών για τη σεισμική δραστηριότητα των τελευταίων ημερών.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version