Νίκος Βέρτης: Ανοίγει ξανά το νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει, μετά το “λουκέτο”

Νίκος Βέρτης: Ανοίγει ξανά το νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει, μετά το “λουκέτο”
Νίκος Βέρτης ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΞΙΩΤΗΣ / PAPADAKIS PRESS

Επιστρέφει στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου όπου τραγουδά ο γνωστός τραγουδιστής Νίκος Βέρτης. Είχε επιβληθεί πρόστιμο και επταήμερο "λουκέτο". Η ανακοίνωση του μαγαζιού.

Έτοιμο να υποδεχτεί ξανά τους πελάτες του είναι το νυχτερινό κέντρο ΥΤΟΝ όπου τραγουδά ο δημοφιλής τραγουδιστής Νίκος Βέρτης, μετά το πρόστιμο των 10.000 ευρώ και το επταήμερο “λουκέτο” που είχε επιβληθεί στο μαγαζί.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο ελέγχου για τα μέτρα κατά του κορονοϊού διαπιστώθηκαν σοβαρές παραβάσεις, καθώς ο αριθμός των πελατών ξεπερνούσε τον επιτρεπόμενο, ενώ δεν είχε αναρτηθεί έντυπα ή ηλεκτρονικά η επιγραφή για το μέγιστο αριθμό ατόμων. Επίσης, στον έλεγχο που διενεργήθηκε πέντε θαμώνες δεν έφεραν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.

Το ΥΤΟΝ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία γνωστοποίησε την επαναλειτουργία του από το προσεχές Σάββατο (27/08).

Η ανακοίνωση του ΥΤΟΝ

“Με Προσωρινή Διαταγή του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών, η εκτέλεση της αναστολής λειτουργίας της επιχείρησης μας παύει από σήμερα. Το ΥΤΟΝ The Music Show θα φιλοξενήσει κανονικά το κοινό του το προσεχές Σάββατο 27/8 και Κυριακή 28/8. Όπως πράξαμε και μέχρι τώρα, θα εκπληρώσουμε κι αυτή τη φορά στο ακέραιο το χρέος μας για τη διαφύλαξη της υγείας όλων μας. Απευθύνουμε, ωστόσο, έκκληση στην Πολιτεία να επαναξιολογήσει τούτη την ώρα την «επιλογή» της να αξιώνει από όλους εμάς που διακονούμε τη ψυχαγωγία – διασκέδαση να επιτελούμε «αστυνομικού τύπου» καθήκοντα. Δεν μας αρμόζει, δεν Της πρέπει. Φυλάσσουμε την υγεία μας, φροντίζουμε όμως και τη ψυχή μας”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα