Ντοκουμέντο από τα επεισόδια οπαδών ΟΣΦΠ-ΠΑΟ στη Λευκάδα. ‘Φέρε το μαχαίρι, ρε!’

Ντοκουμέντο από τα επεισόδια οπαδών ΟΣΦΠ-ΠΑΟ στη Λευκάδα. ‘Φέρε το μαχαίρι, ρε!’

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από τα επεισόδια της Λευκάδας πριν από το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο του γυναικείου μπάσκετ. Οι ανατριχιαστικοί διάλογοι και οι φωτογραφίες και το video από την... εμπόλεμη ζώνη σε κεντρικό ξενοδοχείο του νησιού

Συγκλονιστικά είναι τα στοιχεία που προκύπτουν από τα σοβαρά επεισόδια που έλαβαν χώρα στη Λευκάδα, ανάμεσα σε οπαδούς του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, τα ξημερώματα της Κυριακής, λίγες ώρες πριν από το τζάμπολ του τελικού Κυπέλλου στο γυναικείο μπάσκετ.

Οι μαρτυρίες όσων έζησαν από κοντά τις “μάχες” των οπαδών είναι ανατριχιαστικές, αφού οι δύο αντιμαχόμενες πλευρές ήταν αποφασισμένες για μάχη μέχρις εσχάτων! Χαρακτηριστικός είναι ο διάλογος οπαδού με υπάλληλο του ξενοδοχείου “Ionion Star Hotel” όπου έγιναν τα επεισόδια. Ο υπάλληλος βρέθηκε… προ εκπλήξεως όταν οπαδός μπήκε στην κουζίνα του ξενοδοχείου για να πάρει… πολεμοφόδια.

 

Δώσε μου μαχαίρια!

– Δώσε μου μαχαίρια τώρα, για να μη σε γ@@@ω!

– Δεν έχουμε, ρε φίλε! Δεν έχουμε ανοίξει ακόμα!

– Μη μου λες ψέματα γιατί θα σε γ@@@ω!

Αυτός είναι ένας από τους πολλούς… χαρακτηριστικούς διαλόγους που έγιναν τα ξημερώματα της Κυριακής σε μία περιοχή που θύμισε… εμπόλεμη ζώνη, με τα γεγονότα να ξεκινούν περίπου στις 02:30 όταν άρχισαν σιγά-σιγά να εμφανίζονται μεμονωμένα άτομα με σακίδια και καδρόνια και να περιφέρονται πέριξ του ξενοδοχείου.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες, αλλά και το βίντεο ντοκουμέντο στο Contra.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα