Βίντεο: Η στιγμή που άνδρας φέρεται να πετά το νεκρό βρέφος στα σκουπίδια

Βίντεο: Η στιγμή που άνδρας φέρεται να πετά το νεκρό βρέφος στα σκουπίδια

Την στιγμή που άγνωστος άνδρας πετά στα σκουπίδια το νεκρό νεογέννητο βρέφος φέρεται να κατέγραψε κάμερα ασφαλείας στην Πετρούπολη

Βίντεο που βλέπει το φως της δημοσιότητας καταγράφει τη στιγμή που άνδρας φέρεται να μεταφέρει το βρέφος που βρέθηκε νεκρό στην Πετρούπολη και το αφήνει στον κάδο απορριμάτων όπου το εντόπισε ρακοσυλλέκτης.

Όπως φαίνεται το βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα το δελτίο ειδήσεων του Star άνδρας φτάνει στο σημείο με λευκό Ι.Χ, και αφού εξέρχεται από αυτό κατευθύνεται προς τον κάδο όπου και πετάει την σακούλα με το μωρό. Στην συνέχεια επιστρέφει στο αυτοκίνητο και εξαφανίζεται.

Όπως προκύπτει από την ανάλυση του βίντεο, ο άνδρας από τη στιγμή που βγήκε από το λευκό αυτοκίνητο με το νεκρό βρέφος έως τη στιγμή που επέστρεψε χωρίς αυτό έκανε ακριβώς 87 δευτερόλεπτα. Οι αξιωματικοί της ασφάλειας Αττικής εκτιμούν ότι πρόκειται για το άτομο που στραγγάλισε -όπως έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση- το μωρό και πως δεν ήταν μόνος του στο αυτοκίνητο αλλά μαζί του ήταν και η μητέρα του βρέφους.

Σύμφωνα με την αστυνομία πάντως, ο συγκεκριμένος άνδρας δεν φαίνεται να έχει οποιαδήποτε σχέση με την υπόθεση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Φρίκη από το πόρισμα της νεκροτομής για το βρέφος που πέταξαν σε κάδο

Συγκλονιστική μαρτυρία για τον εντοπισμό του νεκρού βρέφους σε κάδο στην Πετρούπολη

ADVERTISING

SHARE: