Ο μικρός Κωνσταντίνος έχει ανάγκη τη βοήθειά μας

Ο μικρός Κωνσταντίνος έχει ανάγκη τη βοήθειά μας

O μικρός Κωνσταντίνος Μαλλής δίνει τον δικό του αγώνα να νικήσει τoν τον καρκίνο. Ας σταθούμε δίπλα στον Κωνσταντίνο και την οικογένεια του όπως και όσο μπορεί ο καθένας

Ο μικρός ήρωας Κωνσταντίνος Μαλλής, από την Ακράτα, χρειάζεται τη βοήθειά μας. Η ασθένειά του επιτάσσει να μεταφερθεί άμεσα στο εξωτερικό για αποθεραπεία. Ο Κωνσταντίνος μετά τη νοσηλεία του στο νοσοκομείο, παλεύει με ειδική αγωγή και τη στήριξη και την αγάπη των γονιών του για να βγει νικητής από μάχη με τον καρκίνο.

Ο πατέρας του κάνει έκκληση για βοήθεια, με το εξής κείμενο:

«Ονομάζομαι Μαλλής Γεώργιος και η γυναίκα μου είναι η Ιουλία. Έχουμε ένα παιδάκι 2,5 χρονών, τον Κωνσταντίνο, που πάσχει από οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία Β’ βαθμού. Εδώ και τρεις μήνες ο Κωνσταντίνος έχει βγει από το νοσοκομείο και ακολουθεί την αγωγή που μας έδωσαν. Εδώ και τρεις εβδομάδες όμως ανεβαίνουν τα λευκά του αιμοσφαίρια. Αυτό οι γιατροί δεν το θέλουν διότι είναι ένδειξη ότι τα φάρμακα δεν τον καλύπτουν. Το πρόβλημα έγκειται στο ότι στην Ελλάδα δεν χορηγείται άλλη αγωγή και θα πρέπει να μεταβεί το παιδί στο εξωτερικό.

Εγώ είμαι άνεργος και παίρνω το επίδομα του ΚΕΑ (250 €) και η γυναίκα μου είναι υπάλληλος σε σούπερ μάρκετ (400 €). Το κόστος μας είπαν ότι θα είναι υψηλό, διότι δεν το καλύπτει κάποιο ταμείο. Δεν έχουμε καθόλου χρήματα. Όποιος μπορεί να μας βοηθήσει να γίνει καλά το παιδάκι μας, αυτός είναι ο λογαριασμός».

Μέσα από τη δική μας σελίδα κάνουμε κι εμείς έκκληση για βοήθεια στον μικρό Κωνσταντίνο α) για αίμα και αιμοπετάλια και β) για την οικονομική ενίσχυση της οικογένειας, (λόγω αυξημένων εξόδων εκτός της κάλυψης του νοσοκομείου, για την προμήθεια ειδικών επιθεμάτων και αναλωσίμων).

Ας σταθούμε δίπλα στον Κωνσταντίνο και την οικογένεια του όπως και όσο μπορεί ο καθένας.

-Αιμοδοσία νοσοκομείου παίδων «Αγία Σοφία», Γουδή, τηλ.2107452036 (πρωινές ώρες)

-Σε αυτόν τον λογαριασμό μπορείτε και εσείς να βοηθήσετε τον μικρό Κωνσταντίνο:

Λογαριασμός: ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: GR32 0172 5290 0055 2906 5219 912 και δικαιούχος ο Γεώργιος Μαλλής του Κωνσταντίνου.

SHARE: