Οι νέοι προϊστάμενοι σε Πρωτοδικείο και Εισαγγελία στην Αθήνα

Οι νέοι προϊστάμενοι σε Πρωτοδικείο και Εισαγγελία στην Αθήνα
Αίθουσα δικαστηρίου Eurokinissi

Ποιοι είναι οι νέοι διευθύνοντες των Πρωτοδικείων και των Εισαγγελιών στην Αθήνα, μετά τις αρχαιρεσίες.

Οι νέοι προϊστάμενοι των Πρωτοδικείων και των Εισαγγελιών στην Αθήνα ανέδειξαν οι αρχαιρεσίες που ολοκληρώθηκαν σήμερα, Σάββατο.

Ο Βαγγέλης Ιωαννίδης είναι πλέον ο νέος διευθύνων στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, αναλαμβάνοντας τη θέση από τον Ηλία Ζαγοραίο. Ο  πρώην εισαγγελέας ΣΔΟΕ αναδείχθηκε από την ψηφοφορία όπου βρέθηκε αντιμέτωπος με την προϊσταμένη Ποινικής Δίωξης, Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλο, ενώ τρίτος ήρθε ο Γιώργος Δούβας. Μεταξύ των δύο πρώτων η διαφορά ήταν μόλις τέσσερις ψήφοι, 59-54.

Αντίστοιχα, στο Πρωτοδικείο Αθηνών, το μεγαλύτερο της Ελλάδας και ίσως και της Ευρώπης, πρόεδρος του Τριμελούς Συμβουλίου Διοίκησης είναι μετά τος αρχαιρεσίες ο πρόεδρος Πρωτοδικών Γεώργιος Γρίβας. Η Ειρήνη Κατινιώτη λαμβάνει τη δεύτερη θέση, έχοντας περίπου 40 ψήφους διαφορά. Ακολούθησαν οι Δημήτρης Σκουτέρης και Ιωάννα Κουκουράκη.

Στο Εφετείο Αθήνας

Ο εισαγγελέας Ιωάννης Μωραϊτάκης ανεδείχθη προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών της πρωτεύσουσας, με 47 ψήφους, με έτερο υποψήφιο τον Παντελή Στραγάλη, ο οποίος έλαβε 34 ψήφους. Παράλληλα, καταμετρήθηκαν τέσσερα λευκά.

Τέλος, στο Εφετείο Αθηνών, νέος πρόεδρος του Συμβουλίου Διοίκησης ανεδείχθη ο πρόεδρος Εφετών Κωνσταντίνος Σταμαδιάνος, ο οποίος ήταν και ο μοναδικός υποψήφιος για τις φετινές εκλογές.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα