Οι νικητές που θα συμμετέχουν δωρεάν στον Stoiximan.gr 12ο Διεθνή Μαραθώνιο ‘ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ’

Οι νικητές που θα συμμετέχουν δωρεάν στον Stoiximan.gr 12ο Διεθνή Μαραθώνιο ‘ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ’

Διαβάστε ποιοι είναι οι 20 τυχεροί που κερδίζουν τη δωρεάν συμμετοχή τους στον Stoiximan.gr 12ο Διεθνή Μαραθώνιο "ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ"

Η μεγαλύτερη αθλητική γιορτή της Βορείου Ελλάδος πλησιάζει. Για μία ακόμα χρονιά ο Stoiximan.gr 12ος Διεθνής Μαραθώνιος “ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ” υπόσχεται σε κάθε δρομέα που θα λάβει μέρος μία μοναδική δρομική εμπειρία που θα τους μείνει αξέχαστη.

Περισσότεροι από 21.000 άτομα κάθε ηλικίας, δήλωσαν συμμετοχή στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της χρονιάς στη Βόρεια Ελλάδα και οι εγγραφές έκλεισαν: Ο τελικός αριθμός των εγγεγραμμένων σε όλους τους Δρόμους του αγωνιστικού προγράμματος εκτιμάται ότι θα φτάσει τους 21.228, καταρρίπτοντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ!

Ο Stoiximan.gr έδωσε την ευκαιρία στους αναγνώστες του News247.gr να συμμετέχουν δωρεάν στον Stoiximan.gr 12ο Διεθνή Μαραθώνιο “ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ” την Κυριακή 2 Απριλίου!

Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε, η κλήρωση πραγματοποιήθηκε και οι 20 τυχεροί νικητές είναι οι:

  1. Ματθαίος Ρόκος
  2. Αθανάσιος Παπαδόπουλος
  3. Κατερίνα Στουγιαντζίκα
  4. Ευπραξία Χρυσαφίδη
  5. Απόστολος Καρυπίδης
  6. Αλεξάντερ Οικονόμου
  7. Κωνσταντίνος Κώτσιου
  8. Γεώργιος Καλίτσιος
  9. Νικόλαος Παπαδημητρίου
  10. Αλέξανδρος Μαρωνίδης
  11. Ευαγγελία Τρικκάλη
  12. Άντονι Κυριακίδης
  13. Ιωάννα Ιωσηφίδου
  14. Γιάννης Ιακωβίδης
  15. Γεώργιος Σανιδάς
  16. Λουντμίλα Στεπανίδου
  17. Βασίλειος Λιάκος
  18. Σταύρος Οκουτζιόγλου
  19. Αντωνία Μόσχου
  20. Λευτέρης Τσελεγκίδης (Lefteris Tselegidis)

Υπενθυμίζεται ότι η Τεχνική Επιτροπή της διοργάνωσης καταβάλλει συνεχή προσπάθεια για τη βελτίωση της παρεχόμενης υποστήριξης προς τους δρομείς που θα συμμετάσχουν στους τέσσερις Δρόμους του αγωνιστικού προγράμματος, προκειμένου να απολαύσουν μία αξέχαστη αγωνιστική και όχι μόνο εμπειρία συμμετοχής.

 

Αναλυτικά, οι παροχές υποστήριξης προς τους δρομείς του Stoiximan.gr 12ου Διεθνούς Μαραθωνίου “ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ” έχουν ως εξής:

Μαραθώνιος Δρόμος

 

(ώρα εκκίνησης 08.00)

Η διαδρομή, πέραν της άριστης υποστήριξης των δρομέων, εξασφαλίζει υψηλές αγωνιστικές επιδόσεις.

Αφετηρία στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου της Πέλλας και τερματισμός της κούρσας των 42,195 χιλιομέτρων στην παραλία της Θεσσαλονίκης στη Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου, στο ύψος του αγάλματος του Μακεδόνα στρατηλάτη.

Κατά μήκος της Μαραθώνιας διαδρομής υπάρχουν 15 σταθμοί υποστήριξης των μαραθωνοδρόμων, αρχής γενομένης από το 5ο χλμ..

Εμφιαλωμένο νερό διατίθεται στην Εκκίνηση και τον Τερματισμό, καθώς και ανά 2,5χλμ. μετά το 5ο χλμ. για τους δρομείς του Μαραθωνίου.

Ισοτονικά ποτά διατίθενται στο 10ο χλμ., 15ο χλμ., 20ό χλμ., 25ο χλμ., 30ό χλμ., 35ο χλμ. και 40ό χλμ..

Ενεργειακό ρόφημα (energy gel) διατίθεται στο 20ό χλμ. και 30ό χλμ..

Μπανάνες διατίθενται στο 15ο χλμ., 25ο χλμ. και 35ο χλμ. και στον Τερματισμό.

Αναψυκτικό τύπου cola διατίθεται στο 30ό χλμ. και στο 35ο χλμ..

Στον Τερματισμό: διατίθενται νερά, ισοτονικά ποτά, χυμοί, μπάρες δημητριακών, και μπανάνες για τους δρομείς του Μαραθωνίου.

Δρόμος Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 10.000μ.

 

(ώρα εκκίνησης 08.45)

Αφετηρία το Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων και Τερματισμός στην παραλία της Θεσσαλονίκης στη Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου, στο ύψος του αγάλματος του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Η διαδρομή θεωρείται ιδανική για την επίτευξη υψηλής επίδοσης.

Εμφιαλωμένο νερό διατίθεται στην Εκκίνηση και τον Τερματισμό, ενώ οι σταθμοί στο 37,5ο χλμ. και στο 40ό χλμ. (Δικαστήρια) του Μαραθωνίου Δρόμου θα υποστηρίζουν με εμφιαλωμένο νερό τους δρομείς του Δρόμου των 10.000μ..

Επίσης στον Τερματισμό θα διατίθενται νερά, χυμοί,μπάρες δημητριακών και μπανάνες στους δρομείς των 10.000μ..

Δρόμος Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 5.000μ.

 

(ώρα εκκίνησης 12.30)

Αφετηρία το Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης και Τερματισμός στην παραλία της Θεσσαλονίκης στη Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου, στο ύψος του αγάλματος του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Διαδρομή υψηλών προδιαγραφών η οποία προσφέρει αγωνιστικές επιδόσεις και ιδιαίτερες συγκινήσεις και ευχαρίστηση στους συμμετέχοντες δρομείς κάθε ηλικίας και επιπέδου.

Εμφιαλωμένο νερό διατίθεται στην Εκκίνηση και τον Τερματισμό. Επίσης στον Τερματισμό θα διατίθενται νερά, χυμοί, μπάρες δημητριακών και μπανάνες στους δρομείς των 5.000μ..

Σε όλους τους Δρόμους του αγωνιστικού προγράμματος θα υπάρχουν Χημικές τουαλέτες στις Αφετηρίες, σε όλους τους Σταθμούς της διαδρομής και στον Τερματισμό, ενώ Ιατρική υποστήριξη στις Αφετηρίες, σε όλους τους Σταθμούς Υποστήριξης, καθώς και στον Τερματισμό. Επιπλέον θα υπάρχουν οκτώ Ιατρικοί Σταθμοί σε επιλεγμένα σημεία της διαδρομής για την πλήρη υποστήριξη των συμμετεχόντων δρομέων.

 

Ο Stoiximan.gr 12ος Διεθνής Μαραθώνιος “Μέγας Αλέξανδρος” , ο οποίος είναι αφιερωμένος στον Έλληνα Μαραθωνοδρόμο Στέλιο Κυριακίδη, διοργανώνεται από τον «ΜΕΑΣ Τρίτων», τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO, του ΣΕΓΑΣ και της AIMS, καθώς επίσης τελεί υπό την ευγενική υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα υποστηρίζεται από το Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (πρώην Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης), την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, τους Δήμους Θεσσαλονίκης, Πέλλας, Αμπελοκήπων – Μενεμένης, Χαλκηδόνας, Δέλτα και Κορδελιού – Ευόσμου, καθώς επίσης από πλήθος Θεσμικών Φορέων, Φορέων Υποστήριξης και Εθελοντικών Φορέων.

Δρόμος Αθλητισμού, Διαδρομή Πολιτισμού. Να είστε όλοι εκεί!

Διαβάστε περισσότερα στην επίσημη ιστοσελίδα του Stoiximan.gr 12ου Διεθνή Μαραθώνιου “Μέγας Αλέξανδρος”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα