Οι “Ρουβίκωνες” ανέλαβαν την ευθύνη για το επεισόδιο στη Δημαρχείο Ηλιούπολης

Οι “Ρουβίκωνες” ανέλαβαν  την ευθύνη για το επεισόδιο στη Δημαρχείο Ηλιούπολης
Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi

Περίπου 10 άτομα ήρθαν σε λεκτική αντιπαράθεση με την γραμματέα του Δημάρχου και τον ίδιο τον Δήμαρχο και στη συνέχεια αποχώρησαν-Δεν έχουν γίνει προσαγωγές από το σημείο

Επεισόδιο σημειώθηκε στο Δημαρχείο της Ηλιούπολης. Ομάδα περίπου 10 ατόμων, που αρχικά η Αστυνομία πίστευε ότι ήταν συνδικαλιστές και στη συνέχεια προέκυψε πως ήταν μέλη του «Ρουβίκωνα», ανέβηκαν στο γραφείο του Δημάρχου να διαμαρτυρηθούν και ήρθαν σε λεκτική αντιπαράθεση με την γραμματέα του Δημάρχου και τον ίδιο τον Δήμαρχο, χωρίς να γίνουν φθορές.

Ο λόγος της διαμαρτυρίας ήταν για ένα ατύχημα που είχε γίνει σε εγκαταστάσεις του Δήμου χωρίς να σημειωθούν τραυματισμοί. Σύμφωνα μάλιστα με τον Δήμαρχο ήρθαν και στα χέρια μαζί του, πριν τελικά αποχωρήσουν από το Δημαρχείο.

Στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία ενώ όταν έφτασαν οι αστυνομικοί, τα μέλη του «Ρουβίκωνα» είχαν αποχωρήσει και έτσι δεν ακολούθησαν τυχόν προσαγωγές. Αργότερα ακολούθησε σχετική ανάληψη σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου μέσω της οποίας αναφέρουν ότι θα ακολουθήσει και σχετικό βίντεο από το περιστατικό.

Για το περιστατικό η Αστυνομία προχώρησε σε  μία προσαγωγή.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα