Οι τετράδυμες απ' τον Πύργο συγκινούν σε διαφήμιση γάλακτος

Οι τετράδυμες απ' τον Πύργο συγκινούν σε διαφήμιση γάλακτος

Η Αιμιλία, η Μαριάνα, η Νικολία και η Χριστίνα Καρυανού πρωταγωνιστούν μαζί με τη μητέρα τους σε νέο διαφημιστικό σποτ με επίκεντρο την οικογένεια

Με μότο «πίσω από κάθε προσπάθεια υπάρχει μια μάνα που σε φροντίζει με ένα ποτήρι φρέσκο γάλα και όλη της την αγάπη», η νέα διαφήμιση της ΔΕΛΤΑ εστιάζει στην οικογένεια και έχει πρωταγωνίστριες τις τετράδυμες αδελφές Καρυανού απ' τον Πύργο.

Το σποτ «μεταφέρει» τους τηλεθεατές σε στιγμές από την οικογενειακή ζωή, με τα κορίτσια να προετοιμάζονται για τις Πανελλαδικές εξετάσεις, να απογοητεύονται γιατί δεν έγραψαν καλά, να αγωνιούν για τα αποτελέσματα και τελικά να «πετούν» από την χαρά τους όταν διαπιστώνουν ότι πέτυχαν την εισαγωγή τους σε σχολές της προτίμησής τους στα ΑΕΙ.

Οι τετράδυμες απ' τον Πύργο συγκινούν σε διαφήμιση γάλακτος

Και η μητέρα τους, να είναι πάντα εκεί, με μια μεγάλη αγκαλιά που χωρά και τις τέσσερις μαζί, να τις φροντίσει, να διώξει το άγχος τους, να τους ευχηθεί καλή επιτυχία, να τις παρηγορήσει τη στιγμή της αμφιβολίας, να χαρεί τετραπλά με τη χαρά τους, βλέποντας τους κόπους τους να γίνονται επιτυχία. Πιο διακριτικός, στα πλάνα, και ο πατέρας των κοριτσιών, Νίκος, «ο στυλοβάτης τους», όπως είχαν πει τα τέσσερα κορίτσια στην εφημερίδα «Πατρίς» τον περασμένο Αύγουστο, με αφορμή την επιτυχία τους.

Τα κορίτσια σήμερα βρίσκονται στην Αθήνα και ζουν μαζί, αν και η Μαριάννα λείπει συχνά, καθώς έχει πετύχει στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού (ΣΜΥΝ), ενώ η Αιμιλία σπουδάζει στο τμήμα Κοινωνιολογίας της Παντείου, η Νικολία στο τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς και η Χριστίνα στη Σχολή Εκπαιδευτικών Ηλεκτρονικών Μηχανικών (ΑΣΠΑΙΤΕ).

Με πληροφορίες από patrisnews

ADVERTISING

SHARE: