ΟΛΜΕ: Προσχηματική η πρόσκληση Γαβρόγλου

Πορεία της ΟΛΜΕ και της ΔΟΕ
Πορεία της ΟΛΜΕ και της ΔΟΕ EUROKINISSI

"Προσχηματική" χαρακτήρισε την σημερινή πρόσκληση Γαβρόγλου ο Νίκος Παπαχρήστος, μέλος του ΔΣ της ΟΛΜΕ, μιλώντας στον News 24/7 στους 88,6

"Είχαμε ζητήσει συνάντηση με τον Υπουργό Παιδείας πριν το υπουργικό αλλά δεν δέχτηκε να μας δει. Ο Υπουργός έκανε παρουσίαση του σχεδίου (για τους διορισμούς) παρουσία του Πρωθυπουργού άρα πρόκειται για ειλημμένη απόφαση".

Αυτό δήλωσε στον News 24/7 στους 88,6 και την εκπομπή "Πρωινό Τανγκό", με τον Αντώνη Φουρλή και την Στέλλα Γκαντώνα, ο Νίκος Παπαχρήστος, μέλος του ΔΣ της ΟΛΜΕ ο οποίος χαρακτήρισε προσχηματική την σημερινή πρόσκληση Γαβρόγλου.

Σημείωσε ότι οι συμβασιούχοι εκπαιδευτικοί που εργάζονται εδώ και 10 χρόνια με συμβάσεις 8 και 9 μηνών στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση είναι 25.000. Ως εκ τούτου πρόσθεσε δεν καλύπτονται ούτε κατά διάνοια τα κενά με τις προσλήψεις που εξήγγειλε η κυβέρνηση.

Κατηγόρησε επίσης την κυβέρνηση και το αρμόδιο υπουργείο ότι χωρίζουν την εκπαίδευση στα δύο, αφού οι 4.500 χιλιάδες προσλήψεις είναι για την ειδική αγωγή.

"Έχουμε τρομερό πρόβλημα με τον συγκεκριμένο υπουργό, ο οποίος δεν δέχεται να μας δει ενώ ο Φίλης μας δεχόταν" συνέχισε.

Χαρακτήρισε τέλος ανήθικο να ξέρεις ότι ο κλάδος έχει συγκέντρωση στη μία το μεσημέρι και στις 9 το πρωί να τον καλείς στη Βουλή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Πανελλήνιες: Αλλαγές στην εισαγωγή στα ΑΕΙ - Τι είναι οι "πράσινες" και οι "κόκκινες" σχολές

Υπουργικό: 15.000 προσλήψεις εκπαιδευτικών, παράταση νόμου Κατσέλη, εκλογές Σεπτέμβρη

ΔΟΕ: Το υπουργείο Παιδείας εμπαίζει τους εκπαιδευτικούς

SHARE: