Π. Καλαποθαράκου: 4 στους 10 δεν μπορούν να είναι συνεπείς στην αποπληρωμή των λογαριασμών της ΔΕΗ

Π. Καλαποθαράκου: 4 στους 10 δεν μπορούν να είναι συνεπείς στην αποπληρωμή των λογαριασμών της ΔΕΗ
Πληρωμή λογαριασμού της ΔΕΗ Eurokinissi

Η αντιπρόεδρος της ΕΚΠΟΙΖΩ, Π. Καλαποθαράκου, μίλησε στον News 24/7 στους 88,6 για την ακριβή τιμή του ρεύματος, που επιβαρύνεται κι από άλλες χρεώσεις, κάνοντας λόγο για ενεργειακή φτώχεια των Ελλήνων.

Τέσσερις στους δέκα καταναλωτές δεν μπορούν να είναι συνεπείς στην πληρωμή των λογαριασμών της ΔΕΗ, σύμφωνα με έρευνα της ΕΚΠΟΙΖΩ, όπως είπε η Αντιπρόεδρος της Ένωσης, Παναγιώτα Καλαποθαράκου να στον News 24/7 στους 88,6 και την εκπομπή “Καλημέρα, όλη μέρα” με τη Ζηνοβία Σαπουνά, ότι το 6% είπαν ότι τους έκοψαν τουλάχιστον μία φορά το ρεύμα επειδή δεν ήταν σε θέση να το πληρώσουν.

Η κ. Καλαποθαράκου αναφέρθηκε στην ακριβή τιμή του ρεύματος το οποίο επιβαρύνεται και με όλες τις άλλες χρεώσεις που υπάρχουν στους λογαριασμούς και πρόσθεσε ότι το 60% πληρώνουν έως και 300 ευρώ το τετράμηνο.

Έκανε μάλιστα λόγο για ενεργειακή φτώχεια των Ελλήνων, καθώς πάνω από τα μισά νοικοκυριά δαπανούν το 10% του ετήσιου εισοδήματός τους στην ηλεκτροδότηση ενώ πάνω από το 35% χρησιμοποιεί για τη θέρμανσή του ηλεκτρικό ρέυμα που είναι ακριβότερο από άλλες μορφές.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα