Πανόρμου: Αστυνομικοί προκάλεσαν φθορές σε σταθμευμένο αυτοκίνητο

Πανόρμου: Αστυνομικοί προκάλεσαν φθορές σε σταθμευμένο αυτοκίνητο
Αστυνομικός της ομάδας "ΔΡΑΣΗ" έσπασε το φανάρι σταθμευμένου αυτοκινήτου

Όπως φαίνεται και σε οπτικοακουστικό υλικό που κυκλοφόρησε στα social media, δίκυκλα της ομάδας "ΔΡΑΣΗ" πέρασαν δίπλα από σταθμευμένο όχημα, με ορισμένους αστυνομικούς να το χτυπούν με γκλοπ.

Ένταση σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (08/03) στην Πανόρμου, όπου κατά τις πρώτες βραδινές ώρες εκτυλίχθηκαν επεισόδια ανάμεσα σε ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, τόσο των ΜΑΤ, όσο και της ομάδας “ΔΡΑΣΗ” και περίπου 100 άτομα που είχαν συγκεντρωθεί στην περιοχή.

Σύμφωνα με μαρτυρίες και καταγγελίες ανθρώπων από το σημείο, για μία ακόμη ημέρα, υπήρξαν φαινόμενα αναίτιας καταστολής, ενώ, σύμφωνα με καταγγελίες, συνέβη εκτυλίχθηκε και περιστατικό, κατά το οποίο, “θύμα” υπήρξε ένα σταθμευμένο όχημα.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο ακόλουθο βίντεο, τη στιγμή της διέλευσης δίκυκλων της ομάδας “ΔΡΑΣΗ” δίπλα από το αυτοκίνητο, ορισμένοι εκ των αστυνομικών που επέβαιναν σε αυτά, χτυπούσαν το αμάξι με γκλοπ, προκαλώντας φθορές.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, με τον οποίο επικοινώνησε το News247, “συνέβη κοντά στην πλατεία Χεροπούλου. Προφανώς κάποιους κυνηγούσαν. Πέρασαν τρεις φορές ανάποδα από τη Λογοθετιδη καμία 10άρια μηχανάκια. Την τελευταία φορά που πέρασαν, ένας από αυτούς, με γκλομπ έσπασε το φανάρι ενός αυτοκινήτου. Χωρίς κανέναν λόγο. Ένα εντελώς άσχετο αυτοκίνητο”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version