Η πανούργα τακτική του γιατρού που κατηγορείται για τον φόνο της 36χρονης

Η πανούργα τακτική του γιατρού που κατηγορείται για τον φόνο της 36χρονης
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΚΗ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) Eurokinissi

Παρακολουθεί τι δημοσιεύεται και προσαρμόζει την απολογία του. Έπλυνε δύο φορές το αμάξι του

Πρωτοφανή για τα ελληνικά χρονικά είναι όσα έπραξε o 38χρονος αγγειοχειρουργός που σκότωσε την 36χρονη Γεωργιανή ασθενή του και μητέρα τριών παιδιών και “ξεφορτώθηκε” στη συνέχεια την σορό της σε ρέμα στο Παλιούρι Χαλκιδικής. Ο γιατρός εντοπίστηκε στο Νέο Ηράκλειο Αττικής προχθές το μεσημέρι και συνελήφθη.

Όλα ξεκίνησαν στις 26 Απριλίου, όταν ο σύζυγος της άτυχης Γεωργιανής συζύγου και μητέρας τριών παιδιών, προχώρησε σε δήλωση εξαφάνισης της γυναίκας του στο Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου.

Στους αστυνομικούς δήλωσε ότι η σύζυγός του θα πήγαινε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης για μία μικροεπέμβαση για κιρσούς στα πόδια της και έκτοτε δεν ξαναγύρισε…

Αμέσως οι αστυνομικοί στράφηκαν στο Νοσοκομείο και στον γιατρό που υποτίθεται πως θα έκανε την μικροεπέμβαση, ο οποίος αρχικά έκανε τον ανήξερο, μετά ανακάλυψαν οι αστυνομικοί πως την γνώριζε και μάλιστα συνομιλούσε μαζί της συχνά στο Facebook, στη συνέχεια είπε στους αστυνομικούς πως μετά την επέμβαση εκείνος πήγε στο σπίτι του και δεν ήξερε τι έγινε με την ασθενή του, όμως οι αστυνομικοί αντιλήφθηκαν σύντομα πως υπέπεσε σε αντιφάσεις.

Ζήτησαν το υλικό του κλειστού κυκλώματος του Νοσοκομείου και τον είδαν να την βάζει στο αμάξι του, στη συνέχεια είδαν πάλι από κάμερες, το αυτοκίνητο του να περνάει από τα διόδια στην Χαλκιδική και οι κεραίες κινητής τηλεφωνίας πρόδωσαν την θέση του στο Παλιούρι Χαλκιδικής.

Εκείνος αρχικά το αρνήθηκε ότι πήγε εκεί, αλλά στη συνέχεια το παραδέχτηκε λέγοντας όμως ότι απλά πέρασε από εκεί. Οι αστυνομικοί έκτοτε ανακάλυψαν πολλά και με την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου που αποδείκνυαν ότι γνώριζε το θύμα…

Αξίζει να σημειωθεί όμως ότι δεν προέκυψε ερωτική σχέση μεταξύ τους, απλά γνωρίζονταν και ο γιατρός επικοινωνούσε μαζί της για την επέμβαση που χρειαζόταν η άτυχη γυναίκα και την φλέρταρε, δίχως όμως κάτι παραπάνω.

Εκείνος αφού μέχρι σήμερα δεν κατηγορούταν για κάτι, αποφάσισε να έρθει στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο πατρικό του στο Νέο Ηράκλειο, όμως οι αστυνομικοί τον είχαν θέσει υπό παρακολούθηση. Τελικά, το πρωί της Τετάρτης εντοπίστηκε η σορός του θύματος σε προχωρημένη αποσύνθεση σε ρέμα, στο Παλιούρι Χαλκιδικής και το μεσημέρι της Πέμπτης ο γιατρός συνελήφθη κατόπιν εντάλματος και οδηγήθηκε το βράδυ στην Θεσσαλονίκη.

Έως αυτή την ώρα δεν εξηγεί τι συνέβη, δηλαδή αν έγινε κάποιο ιατρικό λάθος, έχασε την ζωή της η γυναίκα και αποφάσισε με αυτόν τον απίστευτο τρόπο να την “ξεφορτωθεί”, αφού δεν υπήρχε αναισθησιολόγος ή νοσοκόμος ως τυχόν μάρτυρας… λόγω του ότι ήταν μικροεπέμβαση ή αν είχε ανθρωποκτόνους σκοπούς με ασαφή κίνητρα, κάτι που αναμένεται να ξεκαθαρίσει κατά την απολογία του.

Αυτό που δείχνουν τα στοιχεία πάντως, λόγω και της ποσότητας αναισθητικού που χρησιμοποιούν οι αναισθησιολόγοι και εντοπίστηκε στο αίμα της, δίχως να έχει προηγηθεί ιατρική πράξη από αναισθησιολόγο, δείχνει ότι η γυναίκα έχασε την ζωή της πιθανόν από ιατρικό λάθος σε μία άτυπη επέμβαση που προχώρησε ο γιατρός δίχως να έχει ενημερωθεί το νοσοκομείο και για να καλύψει τις πράξεις του λειτούργησε από εκεί και μετά με αυτόν τον παράλογο τρόπο…

Ο δράστης φαίνεται αρκετά πανούργος όμως, καθώς οι αστυνομικοί ανακάλυψαν μεταξύ άλλων ότι στο διάστημα που έφυγε από το Ιπποκράτειο με την σορό του θύματος την οποία πιθανόν κατέβασε με κάποιο φορείο ή καρότσι και καθότι γιατρός ο ίδιος και Νοσοκομείο το σκηνικό του εγκλήματος, δεν τράβηξε την προσοχή…, μόλις «ξεφορτώθηκε» την σορό της άτυχης γυναίκας προχώρησε σε δύο διαδοχικούς ενδελεχείς καθαρισμούς του αυτοκινήτου σε πλυντήρια αυτοκινήτων σε Χαλκιδική και Θεσσαλονίκη, σε μία προφανή προσπάθεια να εξαφανίσει το γενετικά ίχνη του θύματός του.

Η ιατροδικαστής δυσκολεύτηκε πολύ κατά την νεκροψία-νεκροτομή εξαιτίας της προχωρημένης αποσύνθεσης του θύματος και δεν μπόρεσε να διαπιστώσει τα ακριβή αίτια θανάτου. Εντόπισε εκδορές και αμυχές στα πόδια της όχι όμως κάποιο μοιραίο τραύμα, ενώ περισσότερο φως αναμένεται να ρίξουν οι τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις. Ως προς το πρώτο σκέλος μία πρώτη ανάλυση δείχνει αυτό που προαναφέρθηκε, η ανίχνευση δηλαδή αναισθητικού στο αίμα της. Το μόνο που παραδέχτηκε ο δράστης είναι την ώρα θανάτου του θύματος που την προσδιόρισε κάποια στιγμή στους αστυνομικούς, στις 17:45 της 26ης Απριλίου…, ενώ στη συνέχεια αρνήθηκε και πάλι ότι πήγε ποτέ στο ραντεβού για την επέμβαση το θύμα.

Αυτό που επισημαίνουν πάντως οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών της Θεσσαλονίκης είναι πως η υπερασπιστική γραμμή του δράστη που από την αρχή έπεσε σε δεκάδες αντιφάσεις και όλες καταρρίφθηκαν πανηγυρικά από τα στοιχεία που συνέλλεξαν οι αστυνομικοί με την έρευνά τους, είναι η διαρκής άρνηση των όσων αποδεικνύονται και η τακτική του να παρακολουθεί τι γράφεται και να προσαρμόζει ανάλογα την απολογία του…

Μετά την προθεσμία που πήρε από τον Ανακριτή η απολογία του θα γίνει την Δευτέρα και γι αυτόν τον λόγο παρότι υπάρχουν πολλά στοιχεία ακόμα που είναι εναντίον του, δεν θα γραφθούν προς αποφυγή περαιτέρω προετοιμασίας του για την απολογία του έως ότου αυτή ολοκληρωθεί την Δευτέρα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα