Παντελής Παντελίδης: Κρίσιμη αλλά σταθερή η κατάσταση της συνεπιβάτη του τραγουδιστή

Παντελής Παντελίδης: Κρίσιμη αλλά σταθερή η κατάσταση της συνεπιβάτη του τραγουδιστή
INTIME NEWS

Τι αναφέρει η διεύθυνση του Ευαγγελισμού όπου νοσηλεύονται οι δύο νεαρές γυναίκες που βρίσκονταν στο μοιραίο αυτοκίνητο μαζί με τον Παντελή Παντελίδη

Νεότερα για την πορεία της υγείας των δύο γυναικών που βρίσκονταν στο αυτοκίνητο μαζί με τον αγαπητό τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη που βρήκε τραγικό θάνατο το πρωί της Πέμπτης, όταν το τζιπ που οδηγούσε ξέφυγε της πορείας του και ανετράπη. Σύμφωνα με τη διεύθυνση του νοσοκομείου Ευαγγελισμός, στο οποίο νοσηλεύονται και οι δύο νεαρές γυναίκες, μία από αυτές εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Η άτυχη γυναίκα φέρει βαρύτατα τραύματα στα άκρα και στο θώρακα, ενώ από εχτές έχει υποβληθεί σε σειρά χειρουργικών επεμβάσεων και η κατάστασή της θεωρείται κρίσιμη, αλλά σταθερή. Οι γιατροί που την παρακολουθούν θεωρούν τα επόμενα εικοσιτετράωρα ιδιαίτερα κρίσιμα για την πορεία της υγείας της, τόσο σε ό, τι αφορά την κλινική της εικόνα, όσο όμως και αναφορικά με τη λειτουργικότητα των άκρων της.

Η δεύτερη επιβαίνουσα, νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στην ορθοπεδική πτέρυγα του Ευαγγελισμού.

Το Σάββατο η κηδεία του τραγουδιστή

Η κηδεία του 32χρονου τραγουδιστή θα γίνει αύριο στις 3 μμ στο νεκροταφείο της Μεταμόρφωσης. Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί στον ιερό ναό Αγίου Σπυρίδωνα στη Νέα Ιωνία, ενώ από τις 10 το πρωί η σορός του θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

Συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι και θαυμαστές είναι απαρηγόρητοι, ενώ ο θάνατος του τραγουδιστή έχει συγκινήσει το πανελλήνιο, ακόμα και ανθρώπους που δεν άκουγαν τα τραγούδια του. Πολλά από τα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας, αλλά και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, θα παραμείνουν σήμερα και αύριο κλειστά, ενώ αρκετά είναι και τα καταστήματα στην γειτονιά του, στη Νέα Ιωνία που παρέμειναν σήμερα κλειστά ως ένδειξη πένθους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα