Παντελής Παντελίδης: Μνημόσυνο για τον ένα χρόνο από το θάνατό του

Παντελής Παντελίδης: Μνημόσυνο για τον ένα χρόνο από το θάνατό του

Σήμερα η επιμνημόσυνη δέηση από την οικογένεια και τους στενούς φίλους του λαϊκού τραγουδιστή για τη συμπλήρωση ενός χρόνου από το δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή του

Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου τελείται στη Νέα Ιωνία το μνημόσυνο για τη συμπλήρωση ενός χρόνου από το θάνατο του Παντελή Παντελίδη. Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στην εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα στη Νέα Ιωνία. Μάλιστα, η οικογένεια του τραγουδιστή κάλεσε φίλους και ανθρώπους που γνώρισαν τον Παντελίδη μέσα από τα τα τραγούδια του να παρευρεθούν στο μνημόσυνο. Από την περασμένη Τετάρτη, ο αδερφός του τραγουδιστή Τριαντάφυλλος ανέφερε το μνημόσυνο από το προσωπικό του προφίλ στο facebook.

Το σημείο που έχασε τη ζωή του ο τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης σε τροχαίο δυστύχημα, στη λεωφόρο Βουλιαγμένης 18, στο ύψος του Ελληνικού, στο ρεύμα προς Αθήνα, σήμερα το πρωί της Πέμπτης, 18 Φεβρουαρίου 2016. (EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ) Eurokinissi

“Προς ενημέρωση όλου του κοινού το ετήσιο μνημόσυνο του ΠΑΝΤΕΛΟΥ θα γίνει την Κυριακή 12 του μήνα στις 9:30 στον ιερό ναό Αγίου Σπυρίδωνας Ν.Ιωνιας!!!Θα είναι τιμή μας να παρευρεθείτε” έγραφε προσκαλώντας τους φίλους του αδερφού του στον Άγιο Σπυρίδωνα Νέας Ιωνίας.

Ο Παντελής Παντελίδης βρήκε τραγικό θάνατο στις 18 Φεβρουαρίου του 2016, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε εξετράπη της πορείας του και ανετράπη, στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης στο ύψος του Ελληνικού. Ο θάνατος για τον 33χρονο άνδρα φαίνεται πως υπήρξε ακαριαίος. Η είδηση του θανάτου απασχόλησε ιδιαίτερα την ελληνική κοινή γνώμη, ενώ οι λεπτομέρειες του δυστυχήματος εξακολουθούν να διχάζουν την οικογένεια και τις δύο γυναίκες που βρίσκονταν στο αυτοκίνητο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα