Παραδίδεται στην κυκλοφορία η Μικρή Περιμετρική της Πάτρας

Η Μικρή Περιμετρική της Πάτρας

Στις 14.30 του Σαββάτου παραδίδεται ένα έργο που αλλάζει ριζικά τις κυκλοφοριακές συνθήκες της πόλης των Πατρών.

Ένα έργο που για χρόνια βρισκόταν στα χαρτιά, ολοκληρώνεται το Σάββατο. Πρόκειται για τη Μικρή Περιμετρική της Πάτρας, η οποία παραδίδεται στην κυκλοφορία από αύριο Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου το μεσημέρι.

Ήδη ρυθμίζονται οι τελευταίες λεπτομέρειες για τη διευκόλυνση των πολιτών και τη διευθέτηση της κυκλοφορίας. Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία και συνεργασία με την Τροχαία Πατρών, με στόχο τη ρύθμιση της κυκλοφορίας, ιδιαίτερα τις πρώτες ημέρες λειτουργίας της Μικρής Περιμετρικής.

Παράλληλα, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας παρακολουθεί στενά την εξέλιξη των κυκλοφοριακών δεδομένων, και θα παρεμβαίνει, όπου και όταν χρειάζεται, ώστε η λειτουργικότητα του έργου να προσαρμόζεται στις πραγματικές ανάγκες.

Στο πλαίσιο αυτό, πολίτες και φορείς που εκτιμούν ότι δημιουργούνται δυσλειτουργίες στην κυκλοφορία, μπορούν να απευθύνουν τις επισημάνσεις τους στην Περιφέρεια, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στη διεύθυνση: iniperimetriki@pde.gov.gr.

Τα μηνύματα θα κατηγοριοποιούνται, θα αποστέλλονται στις συναρμόδιες υπηρεσίες και θα ενημερώνονται οι πολίτες για την εξέλιξη.

SHARE: