Παρέμβαση Ρουβίκωνα στην οικία της πρέσβειρας της Αυστρίας

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ (φωτό αρχείου)
ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ (φωτό αρχείου) EUROKINISSI

Σε ανάρτησή τους, τα μέλη της συλλογικότητας εξηγούν το σκεπτικό της παρέμβασής τους και αποδίδουν την πρωτοβουλία τους στο μεταναστευτικό ζήτημα

Παρέμβαση στην οικία της πρέσβειρας της Αυστρίας στην Ελλάδα πραγματοποίησαν σήμερα το μεσημέρι μέλη της ομάδας αντιεξουσιαστών, "Ρουβίκωνας".

Σε ανάρτησή τους, τα μέλη της συλλογικότητας εξηγούν το σκεπτικό της παρέμβασής τους και αποδίδουν την πρωτοβουλία τους στο μεταναστευτικό ζήτημα και τη στάση της Ε.Ε. απέναντι στους πρόσφυγες.

Όπως επισημαίνουν, μεταξύ άλλων, «ο νέος καγκελάριος της Αυστρίας είχε ζητήσει να σταματήσουν οι προσπάθειες για την κατανομή των προσφύγων στα κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ έχει καλέσει την Ε.Ε να λάβει και η ίδια στρατιωτικά μέσα και να ξεκινήσει αυστηρούς ελέγχους στα σύνορα».

Και προσθέτουν: «Όλα αυτά βέβαια δεν μας προξενούν καμία εντύπωση αφού σχεδόν το 40% των σημερινών βουλευτών του Κόμματος των Ελευθέρων φέρονται να σχετίζονται άμεσα η έμμεσα με την ακροδεξιά Αδελφότητα “Γκερμάνια” που είχε εκδώσει βιβλία με ύμνους περιεχομένου καθαρά αντισημιτικού, ρατσιστικού και εγκωμιαστικού για τους ναζιστές».

«Πολιτικές μισαλλοδοξίας δείχνουν να βρίσκουν ολοένα και περισσότερο πρόσκαιρο έδαφος και σε άλλα ευρωπαϊκά κράτη (βλ. Ουκρανία, Πολωνία). Κάπως έτσι φτάνουμε στους ολοένα και περισσότερους θανάτους στη Μεσόγειο, στους συνωστισμούς σε συνοριακές περιοχές και στην ατελείωτη εκμετάλλευση και κοροϊδία των προσφύγων» καταλήγουν τα μέλη του «Ρουβίκωνα».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ρουβίκωνας
SHARE:

24Media Network