Πατέρας Τοπαλούδη: Είχαν δώσει και στην Ελένη το χάπι του βιασμού – Την απειλούσαν με βίντεο

Πατέρας Τοπαλούδη: Είχαν δώσει και στην Ελένη το χάπι του βιασμού – Την απειλούσαν με βίντεο
Ένοχους έκρινε το δικαστήριο τους κατηγορούμενους για τον βιασμό και την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη Eurokinissi

Ο πατέρας της Τοπαλούδη αναφέρθηκε στην υπόθεση της κόρης του κάνοντας λόγο για κυκλώματα και συγκάλυψη των αστυνομικών. "Είχε δοθεί και στην Ελένη το χάπι του βιασμού".

Τρία χρόνια μετά το έγκλημα που συγκλόνισε το πανελλήνιο και κόστισε τη ζωή στην Ελένη Τοπαλούδη ο πατέρας της, μιλώντας στην ΕΡΤ με αφορμή την υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη προέβη σε νέες αποκαλύψεις.

Ο ίδιος έκανε λόγο για κυκλώματα και συγκάλυψη των αστυνομικών. Αποκάλυψε πως και στην κόρη του είχε δοθεί το χάπι του βιασμού ενώ οι θύτες του εγκλήματος την απειλούσαν με βίντεο.

“Η 24χρονη κατάφερε και βγήκε ζωντανή και είχε και θάρρος και το κατήγγειλε. Και η Ελένη μας το 2017 είχε υποστεί το ίδιο με χάπια βιασμού από κάποια “καλόπαιδα” τα οποία έχουμε καταγγείλει. Είναι γνωστά αυτά τα ονόματα. Είναι γνωστοί και αυτοί οι δύο αστυνομικοί που είχε πάει, βρίσκοντας το κουράγιο μετά από μια εβδομάδα να πάει και να καταγγείλει το περιστατικό.

Δεν μας είπε τίποτα το κορίτσι μας, γιατί δυστυχώς τα κορίτσια σε αυτές τις τρυφερές ηλικίες ντρέπονται. Δεν φοβούνται, αλλά ντρέπονται. Κι αυτό γίνεται γιατί τους προσφέρουμε απλόχερη αγάπη και ζεστασιά. Δυστυχώς, ούτε οι δύο αστυνομικοί τότε την βοήθησαν. Αν ήταν το δικό τους παιδί θα το άφηναν να φύγει;”.

“Είχαν τραβήξει και βίντεο και την απειλούσαν. Αυτά είναι τα ροζ κυκλώματα. Υπήρχε συγκάλυψη των αστυνομικών. Για ποιους λόγους; Δεν πρέπει να διερευνηθεί και όχι να κουκουλωθεί; Είπαν στην Ελένη “Γίνε ντεντέκτιβ και πήγαινε φέρε μας το βίντεο” και την άφησαν έρμαιο στα κυκλώματα”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα