Πάτρα: Σοκάρει η 20χρονη που χτυπήθηκε άγρια από τον σύζυγό της – “Έβαλε δυνατά μουσική και με γράπωσε”

Πάτρα: Σοκάρει η 20χρονη που χτυπήθηκε άγρια από τον σύζυγό της – “Έβαλε δυνατά μουσική και με γράπωσε”
Κακοποίηση iStock

Μια 20χρονη κατήγγειλε τον εν διαστάσει σύζυγό της για άγριο ξυλοδαρμό, ενώ δήλωσε πως ήθελε να την σκοτώσει.

Ακόμη ένα σοκαριστικό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας με θύμα μία 20χρονη κοπέλα εκτυλίχθηκε στην Πάτρα. Την κοπέλα την κακοποιούσε συστηματικά ο εν διαστάσει 33χρονος σύζυγό της.

Η 20χρονη είχε παντρευτεί τον 33χρονο πριν από δύο χρόνια, ενώ έχει αποκτήσει μαζί του και ένα παιδί. Σύμφωνα με την εφημερίδα Πελοπόννησος, ο άνδρας φαίνεται να την κακοποιούσε από τους πρώτους μήνες του γάμου τους, όμως η κοπέλα δεν μιλούσε καθώς φοβόταν.

Το τελευταίο σοκαριστικό περιστατικό οδήγησε την 20χρονη στην αστυνομία όπου έκανε καταγγελία. Ο άνδρας μπήκε μέσα στο σπίτι τους και άρχισε να την χτυπά σε όλο της το σώμα.

“Μπαίνει, τον βλέπω μπροστά μου, με αρπάζει, βάζει μουσική δυνατά, κλείνει πόρτες και παντζούρια, με γραπώνει από το λαιμό, αρχίζει να με βρίζει, με πέταγε. Πήγε να με σκοτώσει. Σήμερα θα ήμουν νεκρή. Αρχισε να μου λέει ότι δεν υπάρχει λόγος να ζήσεις. Στην αρχή πήγε να με πνίξει με το μαξιλάρι. Μετά με γύρισε ανάποδα και έπεσε πάνω μου. Προσπάθησα να σκεφτώ. Σκέφτηκα τα νύχια μου που ήταν μυτερά. Τα είχα φτιάξει. Του τα ‘χωσα κοντά στα μάτια. Ετσι σηκώθηκα. Σκέφτηκα αστραπιαία τι θα έπρεπε να κάνω. Μου ρθε να του φερθώ όπως σε ένα μωρό. Να τον χαϊδέψω να τον ηρεμήσω. Του λέω κάτσε καλά. Όλα τελείωσαν. Όλα θα πάνε καλά”, περιγράφει η ίδια.

Ο άνδρας στη συνέχεια ηρέμησε και ζήτησε το παιδί. Η 20χρονη τηλεφώνησε στη μητέρα της και της είπε ότι θα έρθει ο άνδρας να πάρει το παιδί. Την ίδια ώρα και αφού ο άνδρας έφυγε για να πάει στη μάνα της, η 20χρονη τηλεφώνησε στην Αστυνομία. Ο ίδιος πήγε στο πατρικό της κοπέλας και η μητέρα της δεν του άνοιγε με αποτέλεσμα να σπάσει την πόρτα. Μετά από λίγο ο άνδρας έφυγε ενώ η 20χρονη ακολούθησε τις συμβουλές της Αστυνομίας και πήγε να μείνει στην μητέρα της.

Ο 33χρονος πήγε και πάλι στο σπίτι τους τα ξημερώματα, πήρε όλα του τα έγγραφα και άρχισε να ρίχνει βενζίνη στους χώρους του σπιτιού, ενώ μετά άναψε φωτιά. Οι γείτονες άκουσαν είδαν τους καπνούς και κάλεσαν την πυροσβεστική.

“Ημουνα μία μαριονέτα, μία σκλάβα. Ανέχτηκα τα πάντα. Με διέκοψε από όλους. Κάποτε είχαμε πάει στην Αγγλία για δουλειά. Και εκεί έτρωγα ξύλο. Αναγκάστηκα να του κάνω μήνυση. Την απέσυρα γιατί σκέφτηκα την οικογένεια. Εδώ και ένα χρόνο με όσα είχα τραβήξει δεν τον ήθελα. Του είχα ζητήσει να χωρίσουμε.

Πολύ ξύλο. Και πολύ ταπείνωση. Δεν έχω ξανανιώσει τόση ταπείνωση. Είμαι μόνο 20 χρονών, έχω τον Σπύρο, έναν γιο 18 μηνών/ Ευτυχώς έχω το μωρό μου που είναι ότι πιο όμορφο μου χει συμβεί στην ζωή μου και δεν θα το άλλαζα με τίποτα. Θα μεγαλώσω μαζί του σαν φιλαράκια. Και έχω σκοπό να τον κάνω τον πιο καλό άνδρα του κόσμου. Να βλέπει γυναίκα και να στάζει μέλι”, είπε η 20χρονη.

Η Αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό τα ξημερώματα του Σαββάτου για να συλλάβει τον 33χρονο. Τον εντόπισε στην περιοχή του Ρίου, στο Νοσοκομείο, όπου είχε μεταβεί για τις αμυχές από τα νύχια της αμυνόμενης γυναίκας που πήγε να πνίξει και χτύπησε βάναυσα. Μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα και κρατήθηκε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα