Πάτρα: Φοιτητές έκρυψαν την μητέρα τους σε Εστία του Πανεπιστημίου για να τη σώσουν από τον πατέρα

Πάτρα: Φοιτητές έκρυψαν την μητέρα τους σε Εστία του Πανεπιστημίου για να τη σώσουν από τον πατέρα
PELOP

Τρεις φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών έκρυψαν τη μητέρα τους σε εστία, προκειμένου να την προστατεύσουν από τον πατέρα της οικογένειας. Η γυναίκα έχει υποβάλει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του.

Τρία αδέρφια που σπουδάζουν στο Πανεπιστήμιο Πατρών, αναγκάστηκαν να κρύψουν τη μητέρα τους από τον πατέρα τους για να την σώσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας "Πελοπόννησος", οι τρεις φοιτητές αναγκάστηκαν να φιλοξενήσουν, ουσιαστικά να κρύψουν, την μητέρα τους από τον πατέρα τους, ο οποίος έφυγε από το νησί και πήγε στην Πάτρα για να εντοπίσει και να συναντήσει την σύζυγό του.

Οι φοιτητές έκρυψαν τη γυναίκα στην εστία του πανεπιστημίου, ενώ ο άνδρας έκανε τα πάντα να την εντοπίσει. Ο ίδιος, μάλιστα απευθύνθηκε μέχρι και σε οδοντίατρο της Πάτρας για να ρωτήσει αν η γυναίκα του την είχε επισκεφτεί.

Η εν διαστάσει σύζυγος έχει ήδη υποβάλει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του και σύμφωνα με την ίδια πηγή, μέχρι και χθες δεν είχε δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα.

Άγνωστο παραμένει αν ο άνδρας κατάφερε να τελικά να την εντοπίσει, ωστόσο, δεν ήρθε σε επαφή μαζί της, είτε φοβούμενος τα ασφαλιστικά μέτρα, είτε την οργή των γιων του.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Πάτρα
SHARE:

24Media Network