Πάτρα – Κουσουλός: “Βρισκόμαστε λίγο πριν τη λύση του μυστηρίου για την Τζωρτζίνα”

Πάτρα – Κουσουλός: “Βρισκόμαστε λίγο πριν τη λύση του μυστηρίου για την Τζωρτζίνα”
Οι γονείς των τριών παιδιών που πέθαναν στην Πάτρα INTIME NEWS

Μέσα στα επόμενα 24ωρα αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της Τζωρτζίνας από το ειδικό εργαστήριο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Καταιγιστικός ήταν ο Πέτρος Κουσουλός στην περιγραφή των δεδομένων για τους θανάτους των τριών παιδιών στην Πάτρα ενώ αναφέρθηκε και στον λόγο για τον οποίο εστάλησαν οι τοξικολογικές εξετάσεις της μικρής Τζωρτζίνας στη Θεσσαλονίκη. “Βρισκόμαστε λίγο πριν τη λύση του μυστηρίου”, είπε χαρακτηριστικά αναφερόμενος στην ουσία που βρέθηκε στον οργανισμό του άτυχου κοριτσιού και προβλημάτισε τους ιατροδικαστές.

“Θα μας λυθούν πολλές απορίες τις επόμενες 1-2 μέρες”, τόνισε καθώς τα επόμενα 24ωρα αναμένονται τα αποτελέσματα της τοξικολογικής εξέτασης από το ειδικό εργαστήριο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Εκκωφαντικά ευρήματα

Ο Πέτρος Κουσουλός αναφέρθηκε, επίσης, στις “τραγικές συμπτώσεις” και στα “εκκωφαντικά ευρήματα” που βρίσκονται στο “μικροσκόπιο” των Αρχών και αφορούν και τους θανάτους των πρώτων δύο παιδιών που έχασαν τη ζωή τους.

Μίλησε, μεταξύ άλλων, για τις αμυχές που βρέθηκαν στο πρόσωπο της Μαλένας, η οποία κατέληξε ενώ νοσηλευόταν με ιάσιμη λευχαιμία αλλά και για τις αμυχές στο στόμα της Ίριδας και το ματωμένο πανάκι που βρέθηκε δίπλα της.

“Οι δυο υποθέσεις είναι σχεδόν λυμένες. Αυτό που ερευνάται ακόμη είναι ο θάνατος της Τζωρτζίνας”, υπογράμμισε ο Πέτρος Κουσουλός και πρόσθεσε με νόημα πως πλέον “δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλα λάθη”.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο κ. Κούσουλος:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα