Πάτρα – Λύτρας: “Η μητέρα των κοριτσιών δεν είναι κατηγορούμενη”

Πάτρα – Λύτρας: “Η μητέρα των κοριτσιών δεν είναι κατηγορούμενη”
Η μητέρα των τριών παιδιών στην Πάτρα INTIME

Ο δικηγόρος της μητέρας των τριών κοριτσιών στην Πάτρα, Απόστολος Λύτρας, ξέσπασε για όσα ακούγονται και γράφονται στα ΜΜΕ, αναφέροντας πως πολλές πληροφορίες δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια.

Ξέσπασε κατά των δημοσιογράφων για τις ψευδείς και ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που μεταδίδουν για την υπόθεση των τριών παιδιών στην Πάτρα, ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Απόστολος Λύτρας.

“Η μητέρα έχει μιλήσει δύο φορές σε μια τηλεοπτική εκπομπή τηλεφωνικά και έχει δώσει και μια συνέντευξη. Όλα τα υπόλοιπα που ακούγονται ότι μίλησαν μαζί της, κάρτες με τα λεγόμενα της που αναπαράγονται, δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια, δεν έχει μιλήσει με όσους επικαλούνται ότι συνομιλούν με την μητέρα και μάλιστα έχουν και κάρτες με τα λεγόμενα της”, είπε και συνέχισε:

“Υπάρχει δημοσιογραφικός κανιβαλισμός με πράγματα που ουδέποτε έχουν συμβεί, όπως ότι το τρίτο παιδί κατάπιε τσιγάρα και νοσηλεύθηκε επί 30 ημέρες στην Εντατική. Δημοσιογράφος δημοσίευσε φωτογραφίες από το νεκροτομείο. Άλλος δημοσίευσε προσωπικά ιατρικά δεδομένα που δεν σχετίζονται με την εν λόγω υπόθεση. Βγαίνουν άνθρωποι που αναφέρουν πως ήταν του περιβάλλοντος τους και που το ζευγάρι δεν τους γνωρίζει καν. Είναι ανθρωποφαγία”.

“Δεν είναι κατηγορούμενη η μητέρα. Δεν μπορεί να βγει από το σπίτι της, την βρίζουν, της λένε ότι σκότωσε τα παιδιά της”, είπε ο κ. Λύτρας.

Ο συνήγορος της μητέρας των τριών κοριτσιών, ανέφερε για την ουσία της υπόθεσης: “Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε κατηγορούμενους στην υπόθεση. Αν υπάρξει κατηγορούμενος ή κατηγορούμενη θα το δούμε τότε. Περιμένουμε από τους γιατρούς και τους ιατροδικαστές, αυτούς που έχουν δει και εξετάσει τα παιδιά και όχι από όσους έχουν δει φωτογραφίες και βγαίνουν και κάνουν δηλώσεις. Από αυτούς περιμένουμε να δούμε που θα καταλήξουν”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα