Πάτρα: Οι αντιφάσεις της Δήμητρας Πισπιρίγκου για τον θάνατο της Ίριδας – Τι είπε στην κατάθεσή της

Πάτρα: Οι αντιφάσεις της Δήμητρας Πισπιρίγκου για τον θάνατο της Ίριδας – Τι είπε στην κατάθεσή της
Η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα eurokinissi

Στη δημοσιότητα δόθηκε η πρώτη κατάθεση της Δήμητρας Πισπιρίγκου, στην οποία η ίδια φαίνεται να πέφτει σε πολλές αντιφάσεις, όταν μιλά για τον θάνατο της Ίριδας.

Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση της Πάτρας και περαιτέρω στοιχεία σχετικά με τον θάνατο των τριών παιδιών, “βλέπουν” το φως της δημοσιότητας, μετά την κατάθεση της αδερφής της Ρούλας, Δήμητρας Πισπιρίγκου.

Συγκεκριμένα, δόθηκε στην δημοσιότητα η πρώτη κατάθεση της Δήμητρας Πισπιρίγκου στις αρχές, η οποία βρήκε νεκρή την μικρή Ίριδα και σύμφωνα με την αστυνομία η ίδια φαίνεται να έχει πέσει σε πολλές αντιφάσεις

Η πρώτη της κατάθεση στις αστυνομικές αρχές όταν πέθανε το μωρό

«Περί ώρα 11.30 της σήμερα 21/3/2022 η αδερφή μου και μητέρα του παιδιού, μου ζήτησε να πάω να ξυπνήσω το μωρό για να το ταΐσουμε και μετά να πάμε βόλτα. Μπήκα στο δωμάτιο και πιάνοντας το χεράκι του το ένιωσα παγωμένο. Ενστικτωδώς τότε έπιασα το στήθος του και τότε κατάλαβα ότι δεν ανασαίνει».

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου δεν φαίνεται να ανέφερε πουθενά στην πρώτη κατάθεσή της πως η Ίριδα είχε ξυπνήσει στις 7.30 το πρωί, ενώ αργότερα είχε δηλώσει οτι πήγαν και την είδαν προτού την βρει νεκρή.

Ακόμη, αντιφάσεις φαίνεται να υπάρχουν σχετικά και με την μικρή Τζωρτζίνα αφού στην αρχή είχε πει ότι το κορίτσι είχε δει το μωρό νεκρό, ενώ στη συνέχεια δήλωσε ότι δεν το είδε και δεν ξύπνησε ποτέ.

Ερωτήματα υπάρχουν σχετικά και με την ώρα που βρήκε την μικρή Ίριδα, αφού στην αρχική της κατάθεση είχε πει ότι βρήκε την Ίριδα νεκρή στις 11.30, ενώ αργότερα δήλωσε ότι την βρήκε στις 10.45 και το ερώτημα που προκύπτει είναι αν τελικά τη βρήκε στις 10.45, γιατί κάλεσαν το ΕΚΑΒ μια ώρα αργότερα.

«Τρέχοντας πήγα στην κουζίνα και φώναξα στην αδερφή μου για βοήθεια. Ξεκίνησα κατευθείαν Κάρπα και τεχνητή αναπνοή και ζήτησα από την αδερφή μου να έρθει και αυτή να με βοηθήσει για να καλέσω το ΕΚΑΒ. Ώρα 11.37 κάλεσε το ΕΚΑΒ και ώρα 11.42 παρελήφθη από τη μονάδα για μεταφορά για μεταφορά στο νοσοκομείο. Όλο αυτό το λίγο χρονικό διάστημα τόσο εγώ όσο και η αδελφή μου κάναμε συνεχώς μαλάξεις στο μωρό, καθώς και τεχνητή αναπνοή. Στο Καραμάνδειο νοσοκομείο Πατρών που μεταφέρθηκε το παιδί δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Δεν μπορώ να φανταστώ την αιτία που πέθανε το μωρό. Δεν μπορώ να καταλογίσω κάπου ευθύνη», σημείωσε στην πρώτη της κατάθεση.

Υπενθυμίζεται πως ο Μάιος θεωρείται ώς ο μήνας «κλειδί» για την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών από την Πάτρα, καθώς στο τέλος του μήνα αναμένονται τα νέα πορίσματα για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα