Πειραιάς: Εκτός ΜΕΘ το 5χρονο κοριτσάκι που εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο λιμάνι

Πειραιάς: Εκτός ΜΕΘ το 5χρονο κοριτσάκι που εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο λιμάνι
Το λιμάνι του Πειραιά Eurokinissi

Η υγεία του 5χρονου κοριτσιού, που βρέθηκε να επιπλέει το απόγευμα της Τετάρτης, στη θάλασσα του λιμανιού του Πειραιά, παρουσίασε σημαντική βελτίωση και εξήλθε από τη ΜΕΘ.

Εκτός ΜΕΘ το παιδί που εντοπίστηκε από άνδρες του λιμενικού, το μεσημέρι της Τετάρτης (25/05), να επιπλέει χωρίς τις αισθήσεις του– στη θάλασσα του λιμανιού του Πειραιά.

Το 5χρονο κορίτσι που γλίτωσε τελευταία στιγμή από βέβαιο πνιγμό, νοσηλευτηκε στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Παίδων, χωρίς να χρειαστεί η χροήγηση οξυγόνου. Η υγεία του παρουσίασε σημαντική βελτίωση και το μεσημέρι της Πέμπτης εξήλθε από τη μονάδα. Για προληπτικούς λόγους θα παραμείνει και απόψε στο νοσοκομείο και την Παρασκευή αναμένεται να λάβει εξιτήριο

Το χρονικό της υπόθεσης

Το κοριτσάκι εντοπίστηκε από άνδρες του λιμενικού το μεσημέρι της Τετάρτης (25/05) να επιπλέει -χωρίς τις αισθήσεις του– στη θάλασσα του λιμανιού του Πειραιά.

Άμεσα στην περιοχή μετέβησαν στελέχη του λιμενικού σώματος, όπου ανέσυραν την ανήλικη, στην οποία παρείχαν καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση (CARPA), με αποτέλεσμα την ανάκτηση των αισθήσεών της.

Το ανήλικο κορίτσι μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας “Άγιος Παντελεήμων”, συνοδεία στελέχους του λιμενικού, ενώ στη συνέχεια διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Παίδων “Αγλαΐα Κυριακού”, όπου νοσηλεύεται στην Εντατική.

Από το Α’ Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθη η 37χρονη μητέρα της μικρής για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πειραιά στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα του μικρού κοριτσιού βρισκόταν στο σημείο όταν συνέβη το περιστατικό.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version