Νικόλας Φιλήτας: Πέθανε ο γνωστός Κύπριος τραγουδιστής

Νικόλας Φιλήτας: Πέθανε ο γνωστός Κύπριος τραγουδιστής
Νικόλας Φιλήτας facebook: Νικόλας Φιλήτας

Θλίψη στη μουσική σκηνή της Κύπρου, μετά τον θάνατο του γνωστού τραγουδιστή Νικόλα Φιλήτα.

Σοκ έχει προκαλέσει στη μουσική σκηνή της Κύπρου ο ξαφνικός θάνατος του γνωστού τραγουδιστή Νικόλα Φιλήτα.

Όπως γράφει το philenews, ο δημοφιλής μουσικός, κύριος συντελεστής του συγκροτήματος Prospectus, έσβησε ξαφνικά στον ύπνο του «προδωμένος» από την καρδιά του.

Καταγόταν από την κατεχόμενη Μόρφου και έζησε από το 1974 στη Λευκωσία. Ασχολήθηκε με τη μουσική επαγγελματικά από την ηλικία των 13 χρονών και μέσα στα χρόνια καθιερώθηκε ως ένα από τα πιο γνωστά και καταξιωμένα ονόματα στον καλλιτεχνικό κόσμο της Κύπρου.

Κατά καιρούς συνεργάστηκε με σπουδαίους μουσικούς όπως ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Φίλιππος Πλιάτσικας, ο Μπάμπης Στόκας, ο Διονύσης Τσακνής κ.ά.

Ο καλλιτέχνης βρισκόταν σε ταξίδι αναψυχής στη Βρετανία, ενώ μόλις το περασμένο Σάββατο έκανε την τελευταία του εμφάνιση σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί της Λευκωσίας.

Η ανάρτηση των Πυξ Λαξ

“Καλε μας φίλε Νικόλα. Καλε μας εσύ άνθρωπε. Μας έβαλες σ ένα αυτοκίνητο σκαραβαίο στην Κύπρο μαζί με τον Λαυρεντη και τον Μανο κι έτσι σε γνωρίσαμε .

Κι απο τότε ήσουν πάντα δίπλα μας.Πάντοτε εκεί όποτε σε χρειαστήκαμε . Να παλεύεις για τα τραγούδια που αγαπάς και να πολεμάς για τη μουσική που αγάπησες πιο πολύ απ όλους μας.

Μακάρι όλοι μας να είχαμε το δικό σου πάθος και το κουράγιο σου αδελφέ μας. Η πιο καλή κι αθώα ψυχή κρυμμένη μέσα σ ένα στεντόρειο σώμα και μια σκληρά ντυμένη μορφή.

Πηγες βιαστικά και ήσυχα να βρεις τους φίλους σου σε κάποια κρυφή γωνία στον ουρανό. Με τον ίδιο ξαφνικό τρόπο .

Η οδύνη μας μεγάλη κι η συντριβή μας αβάσταχτη. Αβάσταχτη λύπη. Καλό σου ταξίδι αγαπημένε μας φίλε”, έγραψαν στο Facebook οι Πυξ Λαξ.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version