Πετράλωνα: Συγκέντρωση για τα έξι χρόνια από την δολοφονία του Σαχζάτ Λουκμάν

Πετράλωνα: Συγκέντρωση για τα έξι χρόνια από την δολοφονία του Σαχζάτ Λουκμάν
O Χαντίμ Χουσείν και η Σουγκράν Μπίμπι στον τόπο της δολοφονίας του γυιού τους Σαχζάτ Λουκμάν στα Πετράλωνα την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013 Eurokinissi

Ο δικηγόρος των αιγύπτιων αλιεργατών που επίσης είχαν πέσει θύμα επίθεσης από χρυσαυγίτες, μίλησε στον News 24/7 στους 88,6 για την πορεία της δίκης του νεοναζιστικού μορφώματος.

Σε εξέλιξη συγκέντρωση στην πλατεία Μερκούρη των Πετραλώνων, με αφορμή τη συμπλήρωση 6 χρόνων απο τη δολοφονία του μετανάστη  Σαχζάτ Λουκμάν, απο δύο χρυσαυγίτες.

Όπως είπε στον News 24/7 στους 88,6 ο δικηγόρος των Αιγύπτιων ψαράδων, που είχαν επίσης πέσει θύματα επίθεσης από χρυσαυγίτες, Κώστας Παπαδάκης, υπο τις καλύτερες προϋποθέσεις η δίκη της Χρυσής Αυγής να τελειώσει εντός του 2019, προς τα τέλη του χρόνου.

Ο κ.Παπαδάκης πρόσθεσε ότι μέχρι στιγμής έχουν εξεταστεί 147 μάρτυρες κατηγορίας και αυτήν την περίοδο ολοκληρώνεται η ανάγνωση των εγγράφων που έχει καταθέσει η υπεράσπιση Μιχαλολιάκου.

Στο επόμενο στάδιο, θα εξεταστούν 230 μάρτυρες υπεράσπισης, πρίν από τις απολογίες των κατηγορούμενων.

Εκτίμησή μας είναι, πρόσθεσε, οτι οι κατηγορούμενοι θέλουν να επιμηκύνουν τον χρόνο της δίκης, προκειμένου, αν γίνουν εκλογές τον Μάιο, να έχουν την πολυτέλεια να βγάζουν λόγους στις πλατείες.

Ταυτόχρονα, συμπλήρωσε, απαξιώνουν τη δίκη, χαρακτηρίζοντάς την παρωδία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version