Πλήρωσε το “Ναι” και η Γκερέκου

Πλήρωσε το “Ναι” και η Γκερέκου

Εκατοντάδες άτομα έφτασαν στο γραφείο της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ Α. Γκερέκου στην Κέρκυρα. "Ανεπιθύμητη στο νησί", λένε οι κάτοικοι (Vid)

Αγανακτισμένοι στο νησί της Κέρκυρας πραγματοποίησαν μεγάλη πορεία διαμαρτυρίας, ενώ έφτασαν έξω από το γραφείο της βουλευτού Κέρκυρας του ΠΑΣΟΚ Άντζελας Γκερέκου το βράδυ της Τετάρτης.

Η οργή των κατοίκων του νησιού ήταν διάχυτη, καθώς, όπως υποστηρίζουν, η στάση που επέλεξε να κρατήσει η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, απέναντι στα οικονομικά μέτρα, είναι “προδοτική”.

Η πορεία ξεκίνησε από την Πλατεία Δημαρχείου νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης.

Στο Λιστόν την κεντρική πλατεία της πόλης, πραγματοποίησαν για μισή περίπου ώρα καθιστική διαμαρτυρία, καλώντας τον κόσμο να σηκωθεί από τις καφετέριες και να διαμαρτυρηθεί για το Μεσοπρόθεσμο, την αστυνομική βία και την τρομοκρατία του κράτους που λαμβάνει χώρα στο Σύνταγμα και την πρωτεύουσα από χθες το πρωί.

Στη συνέχεια, πήγαν έξω από το πολιτικό γραφείο της Άντζελας Γκερέκου, φωνάζοντας συνθήματα κατά της βουλευτού.

Οι διαδηλωτές την χαρακτήρισαν ως “ανεπιθύμητη” στην Κέρκυρα μετά το “ναι” στην ψηφοφορία για το Μεσοπρόθεσμο στη Βουλή.

Στην περιοχή Σαρόκο πραγματοποίησαν δεκάλεπτη καθιστική διαμαρτυρία έξω από το Αστυνομικό Τμήμα. Λίγο πριν ολοκληρώσουν την πορεία τους, πήγαν έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, όπου φώναζαν συνθήματα κατά της οικονομικής πολιτικής και της κρατικής βίας, ενώ η διαδήλωσή τους έληξε νωρίς τα ξημερώματα της Πέμπτης χωρίς επεισόδια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα