Ποιοι στελεχώνουν τη νέα υπερ-εισαγγελία Οικονομικών Εγκλημάτων

Ποιοι στελεχώνουν τη νέα υπερ-εισαγγελία Οικονομικών Εγκλημάτων

Μετά τη σημερινή συνεδρίαση του Αρείου Πάγου, επικεφαλής της νέας υπέρ-εισαγγελίας θα είναι ο νυν Οικονομικός Εισαγγελέας Χρήστος Μπαρδάκης.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του dikastikoreportaz.gr τα ονόματα που επιλέχθηκαν στη σημερινή συνεδρίαση του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου του Αρείου Πάγου για την εκλογή των εισαγγελέων και θα στελεχώσουν τη νέα υπερ-εισαγγελία οικονομικών εγκλημάτων που προέκυψε από τη συγχώνευση της Εισαγγελίας Εγκλημάτων Διαφθοράς και της Οικονομικής Εισαγγελίας, είναι:

Επικεφαλής της νέας υπέρ-εισαγγελίας ο νυν Οικονομικός Εισαγγελέας Χρήστος Μπαρδάκης.

Τα υπόλοιπα μέλη είναι οι:

  1. Παναγιώτα Φάκου πρώην προϊσταμένη Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών η οποία είχε χειριστεί την υπόθεση παραπομπής των 110 κατηγορουμένων ως μελών εγκληματικής οργάνωσης, γνωστή ως παραδικαστικό
  2. ο εισαγγελέας Εφετών Παναγιώτης Καψιμάλης,
  3. η εισαγγελέας Εφετών Αθανασία Βλάχου,
  4. ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Δημήτρης Πιέρρος,
  5. οι εισαγγελείς Σταυρούλα Στεφανάτου
  6. Ελένη Μαυροπούλου,
  7. ο εισαγγελέας Νίκος Ποιμενίδης

Σημειώνεται ότι ο Χρήστος Μπαρδάκης είναι ο πρώην οικονομικός εισαγγελέας. Ο Νίκος Ποιμενίδης υπηρετεί στον Πειραιά τέθηκε αναπληρωματικός εισαγγελέας.

Σημειώνεται ότι το ΑΔΣ αποφάσισε και την αντικατάσταση του εισαγγελέα Κωνσταντίνου Τζαβέλα ο οποίος ήταν επικεφαλής της αντιτρομοκρατικής με την εισαγγελέα Σταματίνα Περιμένη.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα