“Πόλεμος” της οικογένειας Ζέμπερη και του ιερέα του Β’ Νεκροταφείου

“Πόλεμος” της οικογένειας Ζέμπερη και του ιερέα του Β’ Νεκροταφείου
Ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για βαρύτατες κατηγορίες σε βάρος του 58χρονου eurokinissi

Συζητήθηκαν ασφαλιστικά μέτρα που έχουν καταθέσει και οι δύο πλευρές, ζητώντας την προστασία της Δικαιοσύνης.

Δικαστική διαμάχη ανάμεσα στην οικογένεια της άτυχης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη, και του ιερέα του Β’ Νεκροταφείου όπου βρέθηκε νεκρή, έχει ξεσπάσει, με τις δύο πλευρές να έχουν καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα.

Από τη μία η μητέρα και η αδελφή της 33χρονης ζητούν από τον ιερέα να μην πλησιάζει το μνήμα και τις ιπδιες και από την άλλη ο ιερέας επιθυμεί επίσης να μην βρίσκονται κοντά του.

Όλα ξεκίνησαν σε περιστατικό που σημειώθηκε τον περασμένο Ιούνιο, όταν η μητέρα και η αδελφή της Δώρας Ζέμπερη βρέθηκαν στο μνήμα της 33χρονης για το εννεάμηνο μνημόσυνο. Μεταξύ των δύο σημειώθηκε έντονο επεισόδιο μέσα στο νεκροταφείο, με τη μητέρα της εφοριακού να υποστηρίζει πως χτυπήθηκε στο χέρι και στον αυχένα. «Η μητέρα της Δώρας δεν θέλει να πηγαίνει εκείνος εκεί. Μια μέρα θέλαμε να κάνουμε τρισάγιο και τον άκουσε να λέει στη μητέρα «είσαι τρελή, εσύ και η κόρη σου». Μετά της επιτέθηκε με μία ομπρέλα, με αποτέλεσμα η γυναίκα να τραυματιστεί στο χέρι και στο λαιμό» υποστήριξε μάρτυρας, φίλη των δύο γυναικών. Μάλιστα, αναφέρθηκε και σε δηλώσεις του ιερέα στα ΜΜΕ, σύμφωνα με τις οποίες ο ίδιος ειπχε συμβουλέψει τη Δώρα Ζέμπερη να απευθυνθεί σε γιατρό για να αντιμετωπίσει τα ψυχολογικά της προβλήματα. «Θίγεται η μνήμη της αποβιώσασας» κατέληξε η μάρτυρας.

Πάντως, ο μάρτυρας του ιερέα αναφέρθηκε σε άλλο περιστατικό, όπου -όπως είπε, οι μητέρα και κόρη Ζέμπερη κυνήγησαν τον παππά στα μνήματα και ο οποίος για να κρυφτεί έτρεξε στο ιερό της εκκλησίας ενώ λάμβανε χώρα μνημόσυνο. «Του φώναζαν «δολοφόνε». Ήμουν στην πόρτα της εκκλησίας και ο κόσμος μέσα, φώναζε να σταματήσουν. Ο παπάς μπήκε στο ιερό και εκεί έγινε η συμπλοκή. Τον έπιασαν από τα πετραχήλια, ενώ η μητέρα της εφοριακού του δάγκωσε το δάχτυλο. Μία από τις γυναίκες μπήκε στο ιερό» κατέθεσε ο επόπτης του νεκροταφείου, σημειώνοντας ότι ο ιερέας έχει σταματήσει να πηγαίνει στο νεκροταφείο γιατί φοβάται.

Να σημειωθεί πως οι δύο έχουν αλληλομηνυθεί για σωματική βλάβη και εξύβριση και η υπόθεση αναμένεται να φτάσει στο ακροατήριο το Νοέμβριο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα